REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Ce trecut infracțional au „bombardierii” care s-au luat la bătaie cu jandarmii la Costinești. Video

Ce trecut infracțional au „bombardierii” care s-au luat la bătaie cu jandarmii la Costinești. Video

Mirela PASCAL 19 august 2023 | 00:00 4877

Cei patru țopârlani reținuți după scandalul de la Costinești unde mai multe persoane s-au încăierat pe plajă cu polițiștii și jandarmii, și eliberați joi, 17 august a.c., fiind puși sub control judiciar, au ajuns cunoscuți în toată țara. Au ajuns inclusiv în atenția premierului, care a cerut toleranță zero față de cei care dau dovadă de agresivitate si pe care i-a numit popular: „bombardieri”. Între timp, iată că apar și detalii despre gherțoii de pe plajă. Au un trecut infracțional... stufos, în țară și în străinătate.

Ce trecut infractional au „bombardierii” care s-au luat la bataie cu jandarmii la Costinesti. Video

Apar noi detalii din trecutul scandalagiilor care s-au bătut cu jandarmii pe plaja din Costinești. Toți sunt consăteni din satul Colonia Reconstrucția, comuna Feldioara, județul Brașov. Doi dintre ei ar fi cunoscuți de polițiștii brașoveni drept persoane violente, condamnate atât în țară, cât și în străinătate. Unul a fost cercetat în Germania pentru tranzacții ilicite cu arme și explozivi. Se numește Raul Nicușor Grigoraș și stă mai mult prin Germania, spun surse din Poliție. Și acolo ar fi avut probleme cu autoritățile. Acum cinci ani a fost cercetat de poliția federală pentru tranzacții ilicite cu arme și explozivi și distrugerea proprietății. În România, Grigoraș locuiește în Feldioara, Brașov și de acolo sunt și ceilalți indivizi implicați în bătaia de pe plajă.

Ce trecut infractional au „bombardierii” care s-au luat la bataie cu jandarmii la Costinesti. Video

Un alt scandalagiu, Adrian Felecan, apare cu cazierul pătat, după o condamnare la trei ani de închisoare pentru loviri și alte violențe. Colegii lor de infracțiuni sunt Liviu Sebastian Grigoraș, și Mihai Cătălin Ujică

Ciolacu vrea toleranță ZERO

Până se vor clarifica lucrurile în acest caz,  de la Guvern, premierul Marcel Ciolacu a cerut autorităților să fie foarte ferme în aplicarea legii. „Oamenii vor lege și ordine. Trebuie toleranță zero față de toți așa-zișii bombardieri care fac scandal și confundă plajele și drepturile cetățenești cu maidanul în România. Polițiștii și jandarmii au toată susținerea mea, a întregului Guvern și a tuturor oamenilor de bun simț din această țară.”

Ce trecut infractional au „bombardierii” care s-au luat la bataie cu jandarmii la Costinesti. Video

Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța a anunțat că va examina atent imaginile pentru a evalua modul în care s-a acționat și va lua măsuri de verificare a tuturor aspectelor legate de modul de intervenție. În situația în care vor fi constatate abateri de la normele legale, acestea vor fi supuse sancțiunilor prevăzute de regulamentele militare.“

Ce trecut infractional au „bombardierii” care s-au luat la bataie cu jandarmii la Costinesti. Video

Asta e România, țara în care agresorii sunt făcuți victime de societate. Jandarmul care a intervenit și care s-a ales cu tricoul rupt în urma scandalului are un CV demn de invidiat. Acesta a luptat în cadrul Legiunii Străine și este rugbist la un club din Mangalia. Din păcate, chiar dacă pentru mulți este un exemplu, își va petrece luni din viață explicând de ce a fost necesară intervenția lui, în timp ce gherțoii se bucură de liberate!

Video cu  momentul în care indivizii au fost eliberați!

 

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va fie rușine, pentru comportamentul fata de jandarm, voi autorități. Nu am cuvinte sa va calific.
0
0
Mulțumim de informatii
0
0
daca faceau asa ceva in america in secunda doi erau la pamint si cu pistolul la timpla
5
0
"Ce trecut infracțional au „bombardierii”" Stiu, stiu....spalatorii se WCuri la scoala vietii!
6
0
Ala spalacit cu fata de partar sa zaca in puscarie!Iar masa sa ajunga la produs la negri! Bravo jandarmeria romana!
7
0
Nu uitati ca seful pesideului era pazit de banditi si nu de SPP. Adica Ciorlacu manaca kkt.
6
0
Hahahahahahahahaha! Fratia papucilor din Bv si-a luat palme, pumni si picioare ca la piszde si bosch3tari! Ati luat dar ati si incasat! Ce bataie v-a tras paluga aia! Hahahahahahahahaha!
11
1
turismul constantean, este pentru acesti tipi. sa-i cazeze c martin.
8
0
ce zdrente obosite.. burta de l bere si mici.. minte cat a unei gaini.. nici bombardieri nu sunt astia.. o adunatura de zdrente venite de la sapa sa se scalde la mare hahhah
18
1
se mediatizeaza prea mult aceasta intamplare.este praf in ochi pentru ceea ce urmeaza.stirea este prezentata precum stirile ucraina-rusia.
9
3
ei nu cred, gherțoii sunt din Ardeal, pai acolo e spuma Romaniei, nu are cum sa fie ardelieni.
5
2
adevarul ca legile sunt de tot rasul in tara, pensiile speciale ale legiuitorilor conteazaTe ataca golanii in casa, pe strada, in tranvai in tren in propria masina , numai esti protejat de lege ,de cei ce ar trebuuii sa te apere!De frica, de ...conservare, politia ,jandrmeria intervine dupa conflict ...facand ...cercetari anemice si de tot rasul!Puscariile sunt case de odihna si reciclare ,legile parca sunt facute pentru a fi ocolite, interpretate si infractorii lasati liber sa se judece pe banii victimelor ani de zile!
12
0
Justiția din r*mânia ne arată că bombardierii sunt mai presus decât legea.Ei sunt sub protecție non stop !. Prostimea din Ro trebuie sa muncească cinstit sa nu ridice vre o pretenție iar când a greșit la pușcărie cu ei.
19
0
La pușcărie cu bombardierii!Nu au ce căuta într-o lume civilizata!
19
0
Uitați-vă la ala cu sortul verzui..care stă și privește, și faceți portretul turistului roman ..barbă,tatuat,sort țigănesc,și gesturi de zdreanta..plin de el,cu steroizi i fese Niște ghertoi
22
1
Cei patru toparlani
17
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166