REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.9° Constanța Mie., 21 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6828
31.9° Constanța Miercuri, 21 August 2024 Anul XX Nr. 6828
 

Ce vedete au făcut valuri la mare, în minivacanța de Sfânta Mărie!

Ce vedete au făcut valuri la mare, în minivacanța de Sfânta Mărie!

A.M.S. 21 august 2024 | 00:00 1319

Ziua Marinei a fost un prilej pentru mai multe vedete din showbiz-ul românesc să aleagă litoralul românesc pentru soare și distracție. Anca Țurcașiu, Cătălin Scărlătescu, Horia Brenciu, Alexia Eram și mulți alții au petrecut minivacanța de Sfânta Maria, fie în Mamaia, fie în Vama Veche sau alte stațiuni.

Ce vedete au facut valuri la mare, in minivacanta de Sfanta Marie!Anca Țurcașiu

O vedetă celebră, a fost oaspete pe malul marii, cu ocazia Zilei Marinei - Anca Țurcașiu (54 de ani) - a ales litoralul românesc, numindu-l „Paradis”. Artista a postat pe o rețea de socializare un videoclip, în care, cu zâmbetul larg pe buze se scaldă în lumina soarelui la apus, alegând să o intituleze: „O altă zi în Paradis!” Suntem bucuroși că vedeta, a ales litoralul românesc. Anca Țurcașiu, la cei 54 de ani, arată remarcabil, perfect bronzată și tonifiată, de te face să te întrebi care este secretul ei. 

Cum se păstrează în formă Anca Țurcașiu?

Ca să își păstreze forma corpului şi kilogramele pe care și le dorește, Anca Țurcașiu servește două sau trei mese pe zi, dar cu mare atenție. Consumă combinații corecte de alimente: proteine plus legume. Proteine însemnând ouă sau pește. Mănâncă salate multe, fără ulei, fără grăsimi. A eliminat lactatele, carnea și carbohidrații din dieta sa și face în fiecare zi o oră de sport pentru tonifiere musculară. Nu face excese din punct de vedere alimentar și este strictă tot timpul. Artista are un stil de viață sănătos și nu face abateri culinare.

Divorțul care i-a schimbat viața

În urmă cu 4 ani, Anca Țurcașiu divorța de cel care i-a fost soț timp de 22 de ani, medicul George Cristian. Cei doi au împreună un băiat, Radu, care acum a plecat la casa lui, s-a însurat și a devenit părinte.
Deși a fost o schimbare majoră, artista a folosit acest prilej pentru a se reinventa și a se concentra mai mult pe ea și ceea ce își dorește, așa cum ar trebui să facem toți, de altfel.

Ce vedete au facut valuri la mare, in minivacanta de Sfanta Marie!Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu a ales Vama Veche

Și Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au vizitat litoralul românesc, dar au ales Vama Veche, pentru a se bucura de gustul peștelui, în weekend-ul după Sfânta Marie. Cătălin Scărlătescu a postat și el pe o rețea de socializare, o poză, în care apare alaturi de Doina Teodoru, bucurându-se de ciorba de pește, la Cherhanaua din Vama Veche. Ei par a se simți foarte bine iar Doina Teodoru e toată un zâmbet. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru sunt împreună de trei ani și arată la fel de fericiți ca la începutul relației. Celebrul chef pare foarte mulțumit de viața sa alături de frumoasa actriță și de cum i s-au schimbat perspectivele de când și-au început povestea.Cei doi iubiți iau în calcul să-și unească destinele, dar încă nu știu când va avea loc evenimentul. Scărlătescu vrea ca nunta lui să fie o petrecere foarte casual, dar cu un meniu foarte interesant, demn de imaginația și cunoștințele sale.

Ce vedete au facut valuri la mare, in minivacanta de Sfanta Marie!Horia Brenciu

Horia Brenciu, juratul de la Vocea României, e o alta vedetă, care s-a lăsat observat pe litoralul românesc, el fiind văzut puțin înainte de Ziua Marinei. Horia Brenciu se alătură și el vedetelor care au fost la mare, pe litoralul românesc, el postându-se, într-un videoclip, alături de copiii săi. Distracția e în toi, Horia Brenciu e pe o placă Paddle Surf cu copiii săi, sub cerul albastru, în apa mării de un turcoaz amețitor. Artistul este un tată implicat și copiii se bucură de compania lui și de vacanța la mare. Horia Brenciu este, după cum îl știm toți, un one man show și îl vedem în nenumărate spectacole sau la tv. Cu toate că este atât de ocupat, artistul își face mereu timp pentru familie. Concediul este un moment esențial pentru artistul, care știe ce este mai important, și anume - familia.  El este iubit de toată lumea, dar cu atât mai mult de copiii lui și de soția sa, cu care are unul dintre cele mai longevive mariaje din showbiz. Horia Brenciu și soția lui, Alice Dumitrescu formează un cuplu de peste 16 ani, sunt căsătoriți de 10 ani și sunt o dovadă de necontestat că iubirea adevărată există.

Ce vedete au facut valuri la mare, in minivacanta de Sfanta Marie!Mircea Radu

Mircea Radu, pătruns de nostalgie, în Năvodari

Mircea Radu, cunoscutul om de televiziune, care a avut un succes extraordinar prezentând emisiunea ”Din dragoste” de la Antena 1, ne relatează, într-o postare pe o rețea de socializare, despre o femeie în vârstă care i-a adus o farfurie plină de gogoși. Povestea a avut loc acum câteva zile, într-un hotel din Năvodari. Atât de mult i-au plăcut prezentatorului gogoșile, că le-a mâncat pe toate 15, cu ochii pe fereastră, nostalgic, aducându-și aminte de copilăria sa.

Într-un alt videoclip, apare pe faleza Cazino-ului, cu o cămașă albă și mâinile în buzunare, sigur pe el, în timp ce valurile se sparg de stabilopozi și spuma mării decorează albastrul infinit.

Despre Mircea Radu:
•    S-a angajat, în 1990, ca reporter şi prezentator, şi și-a continuat studiile în Jurnalism.
•    În 1996, a absolvit Missouri School of Journalism din SUA, iar în 1998 BBC School of Journalism.
•    A debutat în televiziune ca şi prezentator de ştiri, însă succesul absolut l-a obţinut prezentând emisiunea - Din dragoste, de la Antena 1, show TV urmărit de milioane de români din ţară, dar şi din străinătate.
•    În 2016 a publicat volumul de proze scurte, „Poveşti cu gust”.
•    Cele mai recente proiecte TV ale sale a fost Down the Road – Aventura, un reality-show la TVR 1 - difuzat în toamna lui 2019, şi Masked Singer România de la Pro TV - unde a concurat costumat în Panda, în octombrie 2020.

Ce vedete au facut valuri la mare, in minivacanta de Sfanta Marie!Alexia Eram

Alexia Eram, la distracție, la mare, „ca fetele”

Alexia a postat și ea, câteva poze, pe o rețea de socializare, însoțită de o prietenă pe o plajă, cu o pălărie retro, o cămașă oversize și un costum de baie alb cu trandafiri. Cu un zâmbet modest și angelic, se pare că le are pe toate: tinerețe, frumusețe, succes și știe să se și distreze.
Alexia Eram este fiica Andreei Esca și a lui Alexandre Eram și a reușit să devină unul dintre cei mai apreciați influenceri din România. Tânăra a terminat facultatea în Londra și se întreține singură de peste 4 ani.
De asemenea, și-a cumpărat singură un apartament de 200.000 de euro.

Ce vedete au facut valuri la mare, in minivacanta de Sfanta Marie!Dima Trofim

Dima Trofim, prezentatorul de la Star Matinal, îmbină munca cu „plăcerea”

Dima a postat pe o rețea de socializare câteva poze, acum câteva zile, la bustul gol, cu ochelari de soare și un alt accesoriu, care este întotdeauna la modă, un zâmbet, pentru că viața e frumoasă, vremea e caldă și piscina e foarte aproape.
Dima Trofim și Nasrin Ameri sunt prezentatorii Star Matinal, pe plaja din Saturn, unde invită artiști, dansează, lansează provocări și fac multe jocuri. Rulează, atât dimineața, de la ora 09:00, cât și după-amiază, de la ora 16:00, în cadrul emisiunii Star la mare fiță, care a început în 31 iulie.
Cum Dima iubește marea și vara, munca pare a fi vacanță. Marea este, pentru el, o sursă permanentă de inspirație și bună dispoziție și se vede!
Alte vedete care au ajuns pe litoralul românesc cu ocazia concertelor de Ziua Marinei
Între joi, 15 august și duminică, 18 august 2024, constănțenii și turiștii s-au bucurat de evenimentele care s-au derulat în Piațeta Cazinoului din Mamaia, Constanța, cu ocazia Zilei Marinei.

Reamintim că scena Mamma Mia din Piațeta Cazino Mamaia a găzduit, zilnic, concerte electrizante cu artiști de top, începând cu joi, 15 august.

Atmosfera a fost una incendiară, cu muzică live și show-uri care au ținut publicul în priză până târziu în noapte:
Joi, 15 august, ora 20:30: Adda & Carla’s Dreams;
Vineri, 16 august, ora 20:00: Misha Miller, Ruby, Mario Fresh;
Sâmbătă, 17 august, ora 20:00: Misha, Rareș, The Motans;
Duminică, 18 august, ora 20:30: Pepe & Raluka.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt personaje simpatice,cu ceva talent,insa departe de a fi vedete. Pe bune,prea se demonetizeaza unele lucruri. Am un vecin care canta grozav la chitara,are si voce buna,insa nu e vedeta,chiar daca si-a compus niste piese frumoase. Are bunul simt sa-si recunoasca limitele. Da,nu are notorietate,insa nici multe din asa zisele vedete nu ar merita sa fie numite asa.
3
0
rusuflati basinosi.
4
1
alexia eram de ce e vedeta ?si-o mai trage si cu manelisti . ca a fatat-o escaca e cam tutaasa de felul ei
10
1
bai dar pe Elodia lui Cioaca , nu ati vazut-o pe acolo ??
8
2
Nu mai poți să te piși cu atâtea vedete
18
1

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212