REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.1° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
27.1° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Ce vedete au fost prinse drogate la volan?!

Ce vedete au fost prinse drogate la volan?!

Mirela PASCAL 17 septembrie 2023 | 00:00 4921

Drogurile nu au luat minților doar tinerilor obișnuiți, ci și persoanelor publice, care ar trebui să fie un exemplu pentru fanii lor. Cel mai recent caz este Ana Morodan, care a provocat și un accident răsunător, dar nu trebuie să-l uităm nici pe fiul fostului șef de la Drumuri Constanța, Matei Dima, actor și regizor, sau Ilie Năstase ori Victor Slav.

Ce vedete au fost prinse drogate la volan?!

Ana Morodan a fost prinsă în martie anul acesta, după a provocat un accident, aflându-se sub influența stupefinatelor la volan. Asta după ce a refuzat să oprească la semnalele polițiștiștilor. În urma accidentului nu au fost victime, iar influencerul a și refuzat să fie testat de către polițiști.

Ce vedete au fost prinse drogate la volan?! Ana Morodan

Expertiza a arătat că a consumat și droguri și alcool. În acest moment ea este cercetată penal.

Puya, pozitiv la cocaină

Dragoș Gărdescu, alias Puya, a fost găsit, în 2022, pozitiv la consumul de cocaină, drept urmare polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor interzise.

Victor Slav, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost și el prins la volan sub influența stupefiantelor în 2019. Dosarul a fost clasat, dar n-a mai avut voie să conducă 8 luni.

Ce vedete au fost prinse drogate la volan?! Victor Slav

George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan a fost judecat pentru conducerea sub influența cocainei, în 2020. A fost condamnat cu amendă penală.

Vedete care s-au certat cu poliția

Un alt caz este cel al lui Culiță Sterp. Acesta se afla sub influența alcoolului la volan, a trecut pe roșu la semafor, a provocat un accident și în acest moment este judecat pentru faptele sale.

Ce vedete au fost prinse drogate la volan?! Culiță

Ilie Năstase a fost și el prins sub influența băuturilor alcoolice în timp ce se afla volan. A fost condamnat penal la 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare.

Ce vedete au fost prinse drogate la volan?! Ilie Năstase

Lista este completată și de vloggerul BRomania care a fost prins și el sub influența stupefiantelor la volan în 2020. Matei Dima, regizorul filmului Teambuilding, a fost prins în 2021 de polițiștii din Brașov conducând sub influența drogurilor. Acesta a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești (Brașov) și a scăpat doar cu amendă penală.

Ce vedete au fost prinse drogate la volan?! BRomania

De altfel și Margherita Clejanilor a fost prinsă, tot în 2020, sub influența drogurilor la volan, după ce a provocat un accident în centrul Capitalei. Fata Clejanilor a fost condamnată la o pedeapsă cu suspendare pentru fapta sa.

Ce vedete au fost prinse drogate la volan?! Cornel Cușă

Cornel Cușă, patronul hotelului Alcor din Mamaia, a fost depistat de polițiștii rutieri, în timp ce conducea autoturismul marca BMW, pe raza municipiului Giurgiu, aflându-se sub influența unor substanțe psihoactive , mai exact THC (cannabis).  După mai bine de un an de anchete, Cușă a scăpat doar cu amendă penală.

Toma Cuzin, condamnat la închisoare!

Toma Cuzin, sau Firicel din Las Fierbinți, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru conducere fără permis și sub influența drogurilor.

Ce vedete au fost prinse drogate la volan?!

Prima dată, Toma Cuzin a fost prins cu droguri în mașină la data de 27 septembrie 2016, pe o stradă din Sectorul 3. Scăpat de pedeapsă, după ce procurorii au decis să renunțe la urmărirea penală din cauza costurilor prea mari pentru realizarea probatoriului, în raport cu gradul de periculozitate al faptei, Tom Cuzin a fost prins în ianuarie 2018, în timp ce conducea drogat și cu permisul suspendat. Potrivit buletinului de analiză toxicologică depus la dosar, actorul fumase canabis și luase ecstasy. Dosarul a fost trimis în instanță, iar în noiembrie 2022, Toma Cuzin a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, de Judecătoria Sectorului 3.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vedete Promovează Pe Satana, Nu Pe Dumnezeu: Cel Mai Bine Este Oamenilor Și Copiilor De Rand Care Promovează Pe Dumnezeu: Mai Mult De Atât Vedetele În Totdeauna Se Machiază, Și Nu Știe Lumea Care Este Fața Reală A A Vedetelor. Trimiteți Mai Departe Aceste Informații Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume.
0
0
Vedete?!!Poate la consumul de alcool si substante psiho-active,ca in rest niste" neica nimeni"si-i mai dati si exemplu.
1
0
Care vedete ? Vedete le faceți voi ziariștii și îi ridicați în slăvi. Dacă și tiriplicii ăștia sunt vedete, atunci eu sunt Papă la Vatican.
6
0
avem vedete avem valoare, mari artisti cu ...cariera in societatea noastra , aceptati ca vedete cu ...brevete!
9
1
Si care sunt vedetele?ce ati prezentat voi sunt doar niste indivizi cu probleme la mansarda cu aspirații nerealizabile.daca astia sunt vedete atunci adevăratele vedete ce sunt?
17
2

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768