REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Dum., 21 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6797
22.4° Constanța Duminică, 21 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6797
 

Ce vedete au petrecut pe litoralul românesc

Ce vedete au petrecut pe litoralul românesc

Virgil STOIAN 21 iulie 2024 | 00:00 361

Ne place să ne distrăm pe plajele turcilor, ale grecilor, dar se pare că prima dragoste rămâne tot litoralul românesc, chiar dacă unii spun că ba nu le convin preţurile, ba cazările. Dar iată că sunt şi vedete care apreciază ce e neaoş, şi nu lasă micile detalii să le strice bucuria lor şi a copiilor. Amalia Enache, Dana Săvuică, Elena Ionescu, Denisa Filcea sau Gabriela Cristea sunt doar câteva dintre cele care nu se lipsesc de valurile Mării Negre şi  de nisipul din staţiuni.

Ce vedete au petrecut pe litoralul romanesc

Amalia Enache, prezentatoarea PRO TV, dar şi Denisa Filcea, soţia lui Flick „Domnul Rimă”, au fost zilele trecute la Mamaia. S-au cazat la un hotel de 4 stele, recent renovat şi au fost plăcut impresionate, iar copiii s-au distrat excelent la piscină şi pe plajă. ”Am plecat din Mamaia extrem de plăcut impresionaţi, am stat la Dorna, un hotel care a fost complet renovat anul trecut, şi am retrăit amintirile copilăriei alături de fetiţa şi soţul meu, dar şi de părinţii mei.

Ce vedete au petrecut pe litoralul romanesc

Se aud şi multe la televizor, prea multă reclamă negativă, vă spun sincer că am plecat de la mare cu gândul «parcă nici o mare nu e ca marea noastră». Preţurile sunt mai mici decât în străinătate, mâncare mai bună, porţii mari şi serviciile ireproşabile”, ne-a mărturisit Denisa. Ei au profitat şi au bifat şi alte atracţii din staţiune: parcul acvatic Aqua Magic din Mamaia, telegondola, s-au plimbat pe faleza cazinoului din Constanţa, dar şi pe insula Ovidiu de pe lacul Siutghiol, aflat la 3 km şi accesibil cu vaporaşul.

Ce vedete au petrecut pe litoralul romanesc

Tot în Mamaia, şi-a petrecut sejurul şi Gabriela Cristea, împreună cu Tavi Clonda şi cele două fetiţe ale lor. Ei au preferat să stea la apartemente, nu la hotel, pentru a avea mai multă libertate de mişcare, şi au ales un resort de apartamente de lux. Ştefan Buidling se află chiar lângă faleza din Mamaia Nord şi are o plajă superbă, Azimuth, care te face să te simţi ca în Mikonos. Nici cântăreaţa Elena Ionescu nu avea cum să rateze soarele fierbinte şi nisipul fin al plajei de la Mamaia Nord, în timp ce fiul ei s-a jucat ore-n şir în valuri.

Ce vedete au petrecut pe litoralul romanesc


Şi Costineştiul e la mare căutare printre vedete

Alte vedete de la noi au ales Costineştiul. ”Şi am plecat la mare pe litoralul românesc, de data aceasta într-un loc emblematic. Cine nu a auzit de discoteca Vox Maris? Era celebră înainte de 1990 şi era cea mai tare de pe litoralul românesc. Mi-aduc aminte cu drag că am avut aici o prezentare importantă. Atunci când încă nu aveam 20 de ani am urcat pe podium pentru Janine, iar colecţia se numea Ultramarine. Cu atât mai mult mi-a făcut plăcere să revin în acest loc alături de familia mea”, a spus Adina Halas, pe Instagram. Şi Dana Săvuică s-a cazat la hotelul preferat al vedetelor şi a petrecut zile memorabile în „staţiunea tineretului”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712