REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ce vedete și-au deschis afaceri de succes în 2023!

Ce vedete și-au deschis afaceri de succes în 2023!

A.C. 26 decembrie 2023 | 00:00 1682

Vedetele nu trăiesc doar din numărul de urmăritori sau ce i-a consacrat în lumea mondenă. Și celebritățile au planul B, adică antreprenoriatul. Iată care sunt vedetele care au început să vândă lucruri pentru fanii lor, în anul 2023.

Ce vedete si-au deschis afaceri de succes in 2023! Oana Zăvoranu

Carmina Vârciu face lumânări parfumate

Carmina Vârciu și-a deschis prima ei afacere, pentru care este extrem de fericită. Confecționează lumânări handmade parfumate și a început deja vânzarea lor în Târgurile de Crăciun.

„Prieteni, am postat și sunt foarte încântată și emoționată pentru că vreau să știu cât mai rapid feedback-ul vostru. E un proiect la care lucrez de destul mult timp. Sper din toată inima mea să vă placă. Să știți că tot ce vedeți este handmade și tot ce o să vedeți, că asta nu-i nimic, deci abia aștept, jur. Abia aștept să dăm drumul la comenzi și sper din toată inima mea să vă placă. Că să nu mă mai lungesc acum, ca să pot să-mi fac treaba pe mai departe, v-aș ruga, dacă vreți să mă ajutați, vă rog să dați un follow paginii pe care vor fi postate produsele și un like la poză și, de ce nu părerea voastră în comentarii.”, a spus Carmina Vârciu în mediul online.

Ce vedete si-au deschis afaceri de succes in 2023! Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a lansat o colecție de haine și pantofi elegante

Gabriela Cristea s-a gândit să își răsfețe fanele și a lansat o colecție de haine și pantofi elegante, pentru doamnele care o urmăresc.

„Mă bucur să vă anunț că este gata colecția capsulă de pantofi. Am gândit balerini, pantofi cu toc și ghetuțe. Toate produsele sunt ușor de asortat și foarte comode de purtat. Vă las un link aici cu colecția capsulă ca să aveți de unde alege.”, este anunțul Gabrielei Cristea, în dreptul postării sale de pe pagina sa de Instagram.

Oana Zăvoranu și-a lansat o colecție de haine

Nici Oana Zăvoranu nu s-a lăsat mai prejos. Tot despre haine este vorba, dar de data aceasta mergem în zona sexy. Vedeta mărturisește că este prima ei colecție de haine și că e momentul potrivit pentru o astfel de afacere.

„Începe o săptămână nouă importantă pentru mine și familia mea. Pentru că sunt un om puternic și luptător, merg înainte cu încredere și credința că nimeni și nimic nu mă poate opri din a mă reinventa, oricât de dificil este să las în spate (pentru moment) jaful samavolnic săvârșit asupra averii și a familiei mele.

Dar totul la momentul potrivit…Știu că absolut tot o să fie așa cum știe Dumnezeu că trebuie să fie în ceea ce mă privește, așa cum EL a știut mereu, Pentru că DA, eu cred în DREPTATEA DIVINĂ, eu cred că tot ceea ce este al meu o să se întoarcă la mine însutit!Între timp, viața merge mai departe și cum spuneam la început, este săptămâna în care după multă muncă, site-ul este aproape gata și acolo veți găsi, PRIMA MEA COLECȚIE DE HAINE EVER…pe care am numit-o, firește, OANA ZĂVORANU SEXYCOOL.”, a scris pe Oana Zăvoranu pe Instagram, conform wowbiz.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vedete Promovează Pe Satana, Nu Pe Dumnezeu: Cel Mai Bine Este Oamenilor Și Copiilor De Rand Care Promovează Pe Dumnezeu: Mai Mult De Atât Vedetele În Totdeauna Se Machiază, Și Nu Știe Lumea Care Este Fața Reală A A Vedetelor. Trimiteți Mai Departe Aceste Informații Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume.
0
0
Gabi Cristea ar esi mai bine daca ar poza in Plai cu Boi
3
0
Astea nu sunt afaceri. Astea nu sunt vedete. Astea sunt gainarii. Astea sunt tarfe.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510