REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ce veste i-au dat angajații shaormeriei lui Dorian Popa

Ce veste i-au dat angajații shaormeriei lui Dorian Popa

Valentina CAMARA 15 decembrie 2022 | 00:00 1019

Dorian Popa a devenit un om de afaceri de succes, după ce și-a deschis o shaormerie în București. Însă, în urmă cu o seară, vloggerul a primit o veste total neașteptată de la angajații săi, atunci când i-a vizitat.

Vloggerul și de puțin timp, omul de afaceri, și-a deschis o shaormerie în București, care atunci când a inaugurat-o, a fost vizitată de o mulțime de oameni care voiau să guste shaorma Hâtz. Însă, în urmă cu o seară, Dorian Popa s-a grăbit cât a putut să ajungă la restaurant, iar când a ajuns, a primit o veste total neașteptată din partea angajaților lui.

Dorian Popa a primit o vese neașteptată din partea angajaților shaormeriei

Cu toții știm că Dorian Popa a făcut furori atunci când a oferit shaorma gratis, pentru a sărbători deschiderea restaurantului fast-food și o mulțime de oameni i-au trecut atunci pragul. Însă, câți știm cum decurge afacerea lui acum? Ei bine, după o vizită la shaormerie, Dorian Popa a primit o veste din partea unuia dintre angajați, cu care a sperat să nu îl supere foarte tare.

S-a grăbit să mănânce o shaorma la propriul restaurant, a străbătut un oraș aglomerat, iar când a ajuns, angajații i-au dat vestea cea mare, și anume că nu mai au cu ce să i-o prepare, deoarece lipia Hâtz a fost vândută toată. Așadar, se pare că afacerea lui Dorian Popa merge din ce în ce mai bine, iar oamenii îi vizitează restaurantul fast-food chiar și atunci când nu oferă produse gratuit.

    ”Nu mai știam cum să fac, mai aveam puțin și o luam pe linia lui 41, numai ca să ajung mai repede la copiii mei dragi, frumoși și harnici. Cu ce mesaj crezi că mă întâmpină, se așteptau să mă supăr. Al nostru zice: Doriane, o să te supăr, dar îmi pare rău, nu mai avem lipie Hâtz. Am terminat-o pe toată!”, i-a spus un angajat al lui Dorian Popa.

Vloggerul a făcut coadă la shaormerie atunci când a deschis-o

Shaormeria lui Dorian Popa s-a bucurat de un real succes încă din primul moment în care a deschis-o. Pentru a sărbători momentul, vloggerul a dat nu mai puțin de 3.000 de shaorma Hâtz gratuit, iar oamenii s-au îmbulzit pentru a gusta din preparatul special al lui Dorian, ppotrivit spynews.ro  .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu va e rusine cu stirea asta?
1
0
Pe cand si saorma PARTZ ? Saorma PARTZ cu aroma de hatz !!!
2
0
Toti TI.GANII, rupti in cu.r de foame, isi deschid carciumi si saormerii si devin mari " vedete " intr-o tara tot mai inapoiata, precum romania pesedista !!!
0
0
Si care e stirea ca nu inteleg . O maimuta a dat shaorme gratis la mocangii si asta e .
2
0
unde ati gasit si maimuta asta retardata?
1
0
Doamne, nu ma lasa! Ce figuri, ce nivel, ce hal....Unde am ajuns și cu cine. Bieții copii deviati care nu au ce invata. Ce modele jalnice!
6
0
Vai de viata noastra...
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510