REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Ce zice Cupșa despre demiterea de la Ceronav!

Ce zice Cupșa despre demiterea de la Ceronav!

Virgil STOIAN 14 decembrie 2023 | 11:47 3900

După cum Replica v-a informat încă de ieri, în exclusivitate, Ovidiu Cupșa nu mai este director general la Ceronav. Acesta a transmis un comunicat prin care a recunoscut demiterea din funcție, prezentându-și totodată realizări din mandatul de aproape 12 ani.

Ce zice Cupsa despre demiterea de la Ceronav!Ovidiu Cupșa

Ovidiu Cupșa a fost demis, miercuri, 13 decembrie, de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, informația fiind publicată de Replica, în exclusivitate. De altfel, Cupșa a aflat tot de la Replica că nu mai este directorul CERONAV, informația fiindu-i confirmată abia astăzi, când a ajuns la Ministerul Transporturilor. Iată că, la nici 24 de ore după ce a explodat bomba, Cupșa face și primele declarații:

După aproape 12 ani în care echipa CERONAV a făcut un management performant, am fost revocat de la conducerea instituției. În acești ani am adus CERONAV în topul mondial al instituțiilor de training maritim: suntem astăzi cel mai mare centru de training din Europa, avem cea mai mare ofertă de cursuri,  am devenit singurul centru acreditat concomitent pentru a pregăti personal maritim, fluvial, offshore și în industria eolienelor, am triplat activele instituției și avem cea mai mare bază de pregătire din Europa, am obținut cea mai vizibilă reprezentare, din istoria instituției, în organismele internaționale. Ne-am făcut datoria, fiind cea mai performantă instituție a Ministerului Transporturilor și Infrastructurii. Personalul navigant român are garanția unor certificate  conforme în orice flotă, eliberate de o instituție recunoscută la nivel global. În acești ani am apărat marinarii români chiar și când România era să iasă de pe Lista Albă a IMO, din cauza incompetenței unor oameni din sistemul guvernamental.
În acești ani am apărat instituția când grupuri de interese, forțe politice sau chiar propriul minister au vrut să o desființeze”,
a  declarat Ovidiu Cupșa.

Am dejucat multe interese neprincipiale

”În acești ani am dezvoltat CERONAV și l-am adaptat la cerințele unei piețe globale dure și în continuă schimbare.
Niciodată nu am pus interesul propriu deasupra interesului CERONAV, nici măcar atunci când poziția mea a fost pusă în pericol, deoarece am dejucat multe interese neprincipiale. Asta i-a durut rău, că le-am încurcat planurile, iar acum sunt convinși că au reușit să scape de mine. Proiectul nostru managerial de dezvoltare a CERONAV se apropie de maturitate. Odată cu finalizarea investițiilor în curs, instituția va fi pregătită să facă față competiției mondiale pentru următorii 20 de ani. La nivel investițional CERONAV va avea nevoie doar de actualizarea softurilor și achiziții de echipamente pentru menținerea standardelor de pregătire. Le mulțumesc tuturor colegilor din CERONAV, căci prin munca și dedicarea lor au fost posibile toate astea și îi asigur că îmi voi pune toată expertiza la dispoziția lor pentru bunul mers al instituției. Pentru mine au fost și vor fi a doua familie. Ca planuri de viitor, mi-am asumat să candidez la Primăria Municipiului Constanța în 2024.
”,a  conchis fostul șef al CERONAV.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca e asa cu spagi, cum ii prindeti direct flagrant pe ei, rupetile rozetele
0
0
AUR, bine ca v-ați dat arama pe fata înainte de alegeri, ca sa nu va votul și sa ma oftic. Simion e scalvul jidanilor, iar AUR s-a umplut de pesediști și peneliști.
2
0
Auzi mai jos! Profesionist cu principii. Sa ne kk pe noi de ras. Profesionist o fi, dar principii n-are, tati! El însuși este un pupincurist oportunist, sa-l fi văzut cum țopăia pe loc, cu drapelul ridicat, atunci când a fost Simion in Constanta. Adică pana acum se lingușea pe ideologia penelistă, acum așa, dintr-o data, l-a lovit naționalismul lui Simion, i-a dat la dracu pe peneliști si e aurita convins. Ii da la o parte pe naționaliștii adevărați din partid, asta face impostorul asta fripturist.
1
1
Ce lepra de om! A slujit pe interes PNL -ul o viața, care l-a și pus director la Ceronav, dar omul are aspirații la primărie și la PNL era veșnicul pierzant. Așa ca, mânat de aceleași interese si ambiții, a fugit la AUR, ca poate prinde voteaza fraierii si își vede visul împlinit. Și-a luat si Gașca de mafioți si parașute după el, ca au foame mare si trebuie sa prindă locurile acum, cât e liber si la inceput, altfel rămân iar pe afara.
2
0
S a dus Ceronavul, PSD a reusut si performanta asta...distrug si impanzesc tara de coruptie
2
4
Un PROFESIONOST cu principii si care stie caPUPINCURISTII MAI DEVREME SAU MAI TARZIU AU SOARTA LOR!ACEST OM A DOVEDIT CEEA CE POATE, IAR CEI CARE LA AU DEMIS , PRIN ACEST DEMERS I AU RECUNOSCUT VALOAREA.
3
2
Cand te iau la beciu domnesc, pis pis!?
6
3
mai cupsa , pai cum te-a lucrat colegul de cutremur popica ? il iei si pe maimutoiul de placinta cu tine ? toata echipa fantastica ?cu asa echipa manageriala nu ai cum sa nu reusesti in privat! doar esti doctor inginer , profesor universitar impostor. Primar in Constanta ? ce gluma buna ! te stie toata Ct de pupincurist. By the way facem pariu ca vine si DNA sa verifice investitiile tale istete de la Ceronav?
14
1
Poate dispar si ceilalti spagagii din CERONAV,incompetenti si aroganti!!!!
12
2
Pe ''Hinu'' Pisica , il vreau sa l belesc pentru miile de euro spaga date de marinari i , asta nu va scapa cu viata !
13
2
Un spagar mai putin!!!!!
12
1
Ma bucur nespus. Lasă că își găsește de lucru. Ca doar e doctor inginer, ce dracu? Dacă nu l, sa se ducă la Bistrița de unde s-a aciuat pe aici neavând nici un merit intelectual, ca doar că a făcut parte din gașca lu Mazare, pentru cine nu știe.
18
1
Cupsa s-a tot aciuat prin partide cu ajutorul lui ta-su fost securist. Spagagiu calificat de meserie stia sa unga cu vaselina dosurile. Curios cum de a cazut in gat, se pare ca nu a mai vrut sa cotizeze mai Sus... Bai Cupsa stiai ca totul merge cu spaga ce naiba, te-ai incapatanat sa faci revolutie tocmai tu, un fiu de comunist lingau
18
2
O ia și pe Carmen..după el ..că doar este amanta lui,de când a angajat-o la ceronav...
18
2
Fraților... uite cum stă treaba, nu ar trebui sa va spun dar imi e mila de unii dintre voi. Noi am creeat AUR si l am adus la 20% sa fie ca o capcană pentru frustrați și saraci, dar și pentru barosani nemulțumiți puși de PNL PSD (jupânii) și care trădează și fug.... Doar nu credeați că e pe bune faza cu AUR
10
10
E si normal sa fie demis,nici o fapta buna nu ramane nepedepsita...ceva mergea prea bine ...sa inceapa jocurile foamei-praduiala!
6
20
in sfarsit am scapat de Cupsa…a venit si timpul meu sa fiu jupan!
15
2
Povesti si iar povesti. Singurul lucru adevarat ca a fost a doua familie, pentru ca la propriu ai angajat toata familia, cumnat,fin,naș . Esti doar un impostor,care ai furat din Ceronav cat ai putut.Dovada conacul brancovenesc ridicat in mandatul de director.Hai sictir javra !
34
2
Ahahaaha!Ati jumulit navigatorii prin taxele exorbitante si spaga de rigoare pe care le cereti la cursuri. In alte tari la fel de bananiere ca si Romania, ai de unde alege unde sa faci cursurile. In schimb,CERONAVU e singura institutie in care poti face cursuri, de aceea voi dictati preturile. Pentru ca nu exista competitie pe piata.Tot ciolanu e al vostru. Ca sa numai zic ca noi,navigatorii romani, suntem ultimii fraieri care fac reconfirmarea cursurilor odata la 5 ani, si sa numai zic nimic de vizita medicala. O sa ajungem sa facem vizita medicala la fiecare voiaj, pentru a ne prelungi carnetul. Trebuia sa zbori din functie de vreo 10 ani, incompetentule!
43
2

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677