REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.1° Constanța Sâm., 17 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6824
21.1° Constanța Sâmbătă, 17 August 2024 Anul XX Nr. 6824
 

Ce zice Kaufland, după ce o a pus la vânzare în magazin pizza cu mucegai!

Ce zice Kaufland, după ce o a pus la vânzare în magazin pizza cu mucegai!

R.D. 17 august 2024 | 00:00 422

Kaufland a reacționat, după ce o clientă a cumpărat pizza mucegăită. În urma articolului publicat de Replica de Constanta în data de 10 august 2024, reprezentanții Kaufland România au recunoscut că au vândut produs alterat, precizând că au restituit clientei banii, și ne-au liniștit: au verificat celelalte produse din frigidere și totul este în regulă.

Ce zice Kaufland, dupa ce o a pus la vanzare in magazin pizza cu mucegai!

Recent, o constănțeancă a achiziționat o pizza congelată, pe care urma să și-o prepare acasă. După ce a scos-o din ambalaj, a avut șocul vieții ei: produsul era asezonat cu diferite tipuri de mucegai. Ca urmare a articolului publicat de Replica, în data de 10.08.2024, conducerea Kaufland România a făcut următoarele precizări. „La Kaufland, tratăm cu maximă seriozitate orice problemă legată de calitatea produselor. Imediat ce am fost informați despre această situație, am efectuat verificări riguroase în toate magazinele noastre din Constanța și la partenerul de livrare. În urma verificărilor nu am identificat alte produse cu probleme similare. Ne cerem scuze și vă asigurăm că sănătatea și siguranța clienților noștri sunt prioritare pentru noi. Valoarea produsului a fost restituită clientei în contul online deținut în platforma de livrare unde a fost plasată comanda. Totodată, am contactat și furnizorul produsului, Dr.Oetker, care a confirmat că nu există nicio problemă de calitate la nivelul lotului, țării de origine sau a probelor martor. Rămânem dedicați oferirii unor produse de calitate și ne străduim să asigurăm o experiență de cumpărare plăcută tuturor clienților noștri”.

Ce zice Kaufland, dupa ce o a pus la vanzare in magazin pizza cu mucegai!

În concluzie, Kaufland recunoaște că produsul vândut a fost alterat și ne asigură că oferă, în continuare, produse de calitate!


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
și mooie fara numar
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620