REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
28° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Cea de-a 23-a ceremonie de decernare a Oscarurilor indiene are loc la Abu Dhabi

Cea de-a 23-a ceremonie de decernare a Oscarurilor indiene are loc la Abu Dhabi

A.F. 27 mai 2023 | 00:00 225

Ceremonia de decernare a Oscarurilor indiene are loc vineri şi sâmbătă la Abu Dhabi, vedetele de la Bollywood fiind aşteptate în număr mare la gala care-i recompensează pe profesioniştii celei mai mari industrii cinematografice din lume, aflată în criză de la pandemia de COVID-19, informează AFP.

Cea de-a 23-a ceremonie de decernare a Oscarurilor indiene are loc la Abu Dhabi

Cea de-a 23-a ediţie a Indian Film Academy and Awards (IIFA), una dintre cele mai prestigioase ceremonii ale Bollywood-ului, are loc de obicei în străinătate şi, din 2022, în capitala Emiratelor Arabe Unite, o ţară bogată din Golf care găzduieşte o importantă comunitate indiană şi este un partener comercial important pentru India.

Printre marile vedete ale acestei ediţii, actorul Salman Khan şi-a făcut deja apariţia miercuri la o conferinţă de presă a IIFA la Abu Dhabi, unde a filmat "Tiger 3", cel mai recent episod al blockbusterului "Tiger".

"Am terminat de filmat Tiger, pe care îl veţi putea vedea cu ocazia (sărbătorii) de Diwali la sfârşitul anului", a anunţat starul bollywoodian.

Printre vedetele care au început să sosească la Abu Dhabi se numără Nora Fatehi, Abhishek Bachchan, Vicky Kaushal şi Farah Khan.

Varun Dhawan, Kriti Sanon, Jacqueline Fernandez şi Rakul Preet Singh vor fi, de asemenea, prezenţi în acest weekend.

"Legătura culturală dintre India şi Emiratele Arabe Unite a devenit şi mai dinamică", iar "Bollywood-ul şi IIFA aduc o contribuţie majoră la consolidarea acesteia", a declarat ambasadorul Indiei în Emiratele Arabe Unite, Sunjay Sudhir, în timpul unei conferinţei de presă.

Potrivit acestuia, ţara bogată în petrol găzduieşte "cel mai mare număr de cetăţeni indieni din lume", aproximativ 3,5 milioane de expaţi. O piaţă importantă pentru Bollywood.

Gigant asiatic cu o populaţie de peste 1,4 miliarde de locuitori, India produce în medie 1.600 de filme pe an, mai mult decât orice altă ţară din lume, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768