REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
20° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Cea mai bogată artistă din România locuiește într-o casă de peste un milion de euro și are o avere impresionantă

Cea mai bogată artistă din România locuiește într-o casă de peste un milion de euro și are o avere impresionantă

A.F. 5 ianuarie 2024 | 00:00 898

Are 37 de ani, casa în care locuiește trece de milionul de euro, are o mulțime de fani, o carieră solidă, cu un succes imens atât în țară, cât și peste hotare, și a strâns o avere impresionantă în conturi. Iată cine este cea mai bogată artistă din România!

Cea mai bogata artista din Romania locuieste intr-o casa de peste un milion de euro si are o avere impresionantaInna

La peste 15 ani de la debutul său în industria muzicală românească și lansarea primei piese, artistul român care stă cel mai bine din punct de vedere financiar este Inna, în vârstă de 37 de ani. De când s-a lansat, cântăreața a făcut furori și a reușit să susțină nenumărate concerte atât în România, cât și în străinătate, iar asta a ajutat-o să aibă un public larg și o mulțime de fani și acolo.

Inna și-a îmbunătățit veniturile odată ce piesa sa „Hot”, apărută în 2009, a devenit hit internațional. A început să fie cunoscută inclusiv în SUA, unde pentru un corcert solicită nici mai mult și nici mai puțin de 40.000 de euro. Pe când în țară, suma este undeva între 10.000 si 15.000 de euro. Mai mult decât atât, artista deține bolizi de lux în valoare de sute de mii de eur, iar casa în care locuiește trece de milionul de euro. Așadar, ce avere are Inna?

Cea mai bogata artista din Romania locuieste intr-o casa de peste un milion de euro si are o avere impresionanta

Averea pe care o deține Inna

Inna ocupă poziția de cea mai bogată vedetă din România. Averea estimată a cântăreței se situează la peste 23 de milioane de euro, mai mult decât orice alt artist din țara noastră. Astfel că nu ne este de mirare că locuiește într-o vilă ce depășește un milion de euro, situată într-un cartier rezidențial de pe raza comunei Pantelimon. 

Cu toate acestea, cele mai mari investiții le face în cariera sa de artist, haine, mai ales în ținutele de scenă. De asemenea, pe lângă cariera de succes și averea impresionantă, Inna este împlinită și în plan sentimental, fiind într-o relație de mulți ani cu rapperul Deliric, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa faca socotela la bani altora.
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513