REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.4° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
29.4° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

”Cearșafarii” au descins pe plajă cu roaba... burdușită cu de toate!

”Cearșafarii” au descins pe plajă cu roaba... burdușită cu de toate!

Replica API 25 august 2022 | 21:40 7654

Criză, criză, dar chiar așa?! În timp ce unii vin cu pachetul de acasă pentru a evita să lase sute de lei la restaurant, ori mănâncă în parcări sau din portbagajul mașinii, alții vin cu roaba burdușită... nu cu șampanii de mii de euro și opulență, și cu de toate, pentru nu a nu fi nevoiți să arunce banii la operatori. Cum este și cazul indivizilor din imagini!

Litoralul românesc este litoralul contrastelor: de la condițiile de Dubai din nordul litoralului, la hotelurile cu condiții demne de ani 90 şi cu mirosul greu de suportat din partea de sud a stațiunii.

Însă, prețurile concurează între ele, șezlongurile sunt la fel de scumpe, prețurile la cazări, aproape la fel ca-n nord, singurul lucru care-l au în comun fiind plajele goale.

Iar, puținii turiști care ajuns aici preferă să fie pregătiți, dotați cu tot ce au nevoie, pentru a nu mai lăsa banii operatorilor. Chiar dacă ajung să cadă în penibil!

Cum este cazul persoanelor din imagini care au venit și ei cu propria roabă, dar nu încărcată cu șampanii de mii de euro, ci cu de toate… cu tot ce are nevoie românul atunci când vine pe litoral cu bani puțini și mult chef de distracție, de parcă și-ar muta domiciliul pe malul mării. Au burdușit într-un cărucior, pe care abia îl cărau, mai multe obiecte, printre care saltele, prosoape, dar și o ladă frigorifică încărcată cu băuturi care să le stingă setea și să-i răcorească de razele fierbinți ale soarelui.

Video:

Sunt imagini car nu fac cinste stațiunii considerată cea mai de lux de pe litoralul românesc însă, din păcate, sunt reale și, cu siguranță ne vom mai întâlni cu astfel de situații. Să ne amintim cazul turiștilor care serveau masa din portbagajul mașinii...

Citește și:

Fața nevăzută a litoralului românesc: turiștii își fac ciorbă în camera de hotel și mănâncă din portbagaj

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acesti indivizi reprezinta viitorul scumpei noastre patrii..REPUBLICA SOCIALISTA ROMANIA...sa ne mandrim si sa-i iubim..fara ei ...nu traim..
1
0
fraierilor,nu mai dati bani pe sezlonguri.ati innebunit,aveti ani de spart?
0
0
Eu am plaja in administrare si ma cam oftic ca nu pot jecmani oameni ca astia noroc ca mai sunt prostani destui sa decarteze suta pe sezlong
0
0
Bussines-ul sesloangelor este mai hartuitor si abuziv decat orice. Ne forteaza sa acceptam ca vrem ori nu vrem, trebuie sa stam pe rahaturile lor de sesloange si sa cumparam numai de la beach bars etc...sper sa apuna aceste vremuri cu atatia tupeisti, lacomi... Asta nu e civilizatie, pare japca in mod indirect, pare tolerata sau agreata de catre administratie....
2
0
Cativa indivizi au pus labele pe plaje,de parca tarmul marii le apartine si nu toti romanii,indiferent de starea lor materiala pot face plaja. Pai atunci sa se recunoasca faptul ca romanii nu au dreptul la nomic si gata. Adevarul chiar asta si este. Romanii au numai obligatia sa dea bani oriunde,adica isi platesc faptul ca sunt nascuti aici. De ce se mai mira unii ca nu prea exista patriotism? Cum sa iubesti tara care de fapt nu e a ta decat fprmal,esti doar tolerat si considerat mereu persoana inferioara? Nici la plaja nu poti fara sa platesti .
1
0
de ce sa nu vina oricine cu seslongul lui si cutia frigorifica, iar statul sa faca toalete publice si dusuri pe plaja? Eu cred ca sesloangele pe plaja sunt puse abuziv si hartuitor fata de turisiti si cetateni in general...Lasa omul sa aleaga ce vrea sa faca pe plaja....
2
1
astia sunt turisti care au mai ramas in tara toti burtosii,needucatii
1
0
Mireloooo sa iti trag la muie, mai suge niste p**a poate iti revii
0
0
Daca era excavator cu sampanie in cupa era ok. Care-i diferenta, inafara de cum prezinta fripturista ?
0
0
Nu o sa dureze mult si o sa vina cu satra cu carutele cu coviltir si atunci distractie...
0
0
tiganii au venit la padure ,dupa mintea lor!
0
0
Si care e problema, rusinea sau ilegalitatea ca au venit asa??? Nu toti romanii au bani din furaciuni, ca sa vina cu roaba cu sampanie pe plaja... chiar daca asta inseamna ca aia care au inchiriat plaja cu 2 lei raman cu ochii in Soare.
0
0
Magraonul sef cu burta de b******a este ala care trage de carut ! Spurcata natie , au venit de la Spaniea in luna august in concediu !!! Dar mai sunt 5 zie si tot stolul isi va la zborul inapoi spre piata centrala din Madrid la cersit si alba-neagra !
0
0
Pe orice plaja din America asa se vine
1
0
De la Cogealac, cipanzei.
0
0
Sunt machidoni din Palas
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513