REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
28.4° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

CEARTĂ și BĂTAIE între doi TINERI, la CONSTANȚA, din cauza unor fete

CEARTĂ și BĂTAIE între doi TINERI, la CONSTANȚA, din cauza unor fete

Replica API 19 februarie 2021 | 17:36 11461

Doi tineri, în vârstă de 15 și 19 ani s-au luat la harță joi, 18 februarie. Motivul ar fi fost niște fete. Astfel, cel în vârstă de 19 ani, care a practicat, în trecut, sporturi de contact, l-a lovit pe cel de 15 ani. Acesta s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se la cap. Conflictul a fost stins, iar victima a plecat acasă. Acolo i s-a făcut rău, joi seara ajungând la spital, în stare destul de gravă, fiind supusă unei intervenții chirurgicale. Potrivit informațiilor noastre, starea victimei este stabilă.

Oamenii legii continuă cercetările, urmând ca, în funcție de mai multe elemente, să fie făcută încadrarea juridică a faptei și să fie luate măsurile legale ce se impun.

Ce spun polițiștii:

În cursul zilei de joi, în jurul orei 19.35, polițiștii Secției 5 au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că un minor, de 15 ani, ar fi fost agresat de un tânăr, de 19 ani, în timp ce s-ar fi aflat în parcul din zona Far, din municipiul Constanța.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, iar evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict mai vechi, minorul în vârstă de 15 fiind lovit cu pumnul în zona feței de către tânărul de 19 ani.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală.

În cursul zilei de vineri, tânărul de 19 ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca mâine sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propuneri corespunzătoare.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O sa ma abtin sa va injur pe cei ce comenteaza aiurea,in necunostinta de cauza,cu mari eforturi. Victima a fost lovita cu o rozeta in timp ce era cu spatele. Individul de 19 ani, a fost chemat de unul dintre colegii de scoala, al celui de 15 ani. Totul a pornit din cu totul alt motiv,nu de la o fata sau mai multe. Tineti.va limbile in gura.
1
0
Executati puslamaua de 19 ani sau macar taiati pumnul. Pe viitor o s-ai piara cheful de smardoiala. Asa nu se mai poate! Lucrurile au sccapat de sub control si daca autoritatile nu le pun la punct le punem noi cu tot cu autoritati.
7
5
tara n loc si prostimea in limba dupa ele!
4
1
Ei nu s au certat pt fete,baiatul de 19 ani s a luat de niste colegi de clasa ai celui de 15 ani,iar acesta s a dus sa discute cu el,dar i a fost dat un pumn si a cazut cu capul de ciment,nu vad dc asa multe comentarii in privinta generatiei
5
2
Toata Romania este un imens Las Fierbinti, in jurul tau vezi doar lene, incultura, mitocanie si prostie.
25
0
Generatia Las Fierbinti, cei care ii au drept model in viata pe giani si pe bobita
23
3
ca se mai bat si baietzii.Ne-am saturat sa vedem pizde batause care-si mai baga si pula.Ne intoarvem la normalitate.
9
3
Lasati ca e bine asa, se invata sa nu mai vorbeasca aiurea
4
1
da' curvistina , cui i-o suge: celui de 15 sau celui de 19 ani ?
7
7
Era buna de pula curva?
5
9
Identic cu cazul de la Mangalia, ulterior victima a decedat iar criminalul liber, sub control judiciar.In ultimul timp nu s-a mai scris nimic in presa despre caz.Parintii victimei sufera si se simt nedreptatiti.Sporturile de contact au ajuns arme de razbunare.
36
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016