REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Ceața face victime! Accident rutier la Mihai Viteazu, între 3 mașini și un TIR: printre răniți, un copil

Ceața face victime! Accident rutier la Mihai Viteazu, între 3 mașini și un TIR: printre răniți, un copil

Virgil STOIAN 13 decembrie 2023 | 09:31 2275

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 22, în zona localității Mihai Viteazu, județul Constanța, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme și un TIR

Ceata face victime! Accident rutier la Mihai Viteazu, intre 3 masini si un TIR: printre raniti, un copilAccident rutier cu 2 victime, în zona localității Mihai Viteazu

În urma impactului au rezultat 2 victime, aflate în evaluare medicală. În zonă se circulă în condiții de ceață, iar pe carosabil s-a format polei. Traficul rutier se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției.

Ceata face victime! Accident rutier la Mihai Viteazu, intre 3 masini si un TIR: printre raniti, un copilAccident rutier cu 2 victime, în zona localității Mihai Viteazu

Update:

În urma accidentului rutier au rezultat două victime, sex feminin, în varsta de 8 și 21 ani, conștiente, cooperante. Au fost transportate la spital de echipajul SAJ.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ceata, ploaia, poleiul sau viteza fac victime ci prrostia si nesimtirea nemarginite din capul acestor babuini care se cred soferi! Cat despe proiectoare, asta este o alta poveste si atata timp cat ele nu sunt in echiparea tuturor autovehiculelor nu poate fi obligatorie folosirea lor chiar daca le ai in dotarea masinii! Daca nu esti in stare sa vezi o masina care vine catre tine pe timp cu ceata doar cu farurile aprinse atunci mai bine stai acasa sau iei autobuzul!
2
0
Avem soferi buni. Cand e cer senin si soare puternic au proiectoarele de ceata pornite, azi cand a fost ceata 8 din 10 masini dotate cu asa ceva le aveau stinse. Cate amenzi s-au dat pentru ca nu au utilizat luminile corespunzatoare??
3
1
Chiar asha mai,ceatza face victime ? sau shoferi trebuie sa adaptateze viteza la conditziile de trafic,daca esti p***t si nu shtii sa conduci cand afara este ceatza,zapada,polei,ploaie,intuneric,atunci ia mai baiete autobuzu ori alt mijloc de transport in comun sau stai acasa.
1
0
farurile de ceata fata ar trebui sa fie obligatorii !
1
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016