REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Cei 4 minori din Mereni dispăruți au fost găsiți! Vezi ce au făcut patru zile!

Cei 4 minori din Mereni dispăruți au fost găsiți! Vezi ce au făcut patru zile!

Deria ISLEAM 27 iulie 2024 | 17:13 1708

Cei 4 minori din localitatea Mereni, care au fost dați dispăruți pe 26 iulie a.c., au fost găsiți sâmbăta, pe 27 iulie a.c., informează Dumitru Bîltag, șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. Potrivit polițiștilor, copiii nu au fost victimele vreunei infracțiuni.

Cei 4 minori din Mereni disparuti au fost gasiti! Vezi ce au facut patru zile!

Cei 4 minori, Șaip Gelil de 7 ani, Șaip Serdal de 9 ani, Șaip Baran de 10 ani și Memet Ezen de 12 ani, au plecat de acasă pe 23 iulie și, de atunci, nu au mai fost de găsit. Părinții au alertat autoritățile pe 26 iulie, la 3 zile după dispariția acestora, iar autoritățile au demarat acțiuni de căutare.

Cei 4 minori din Mereni disparuti au fost gasiti! Vezi ce au facut patru zile!

 

În cursul zilei de astăzi, 27 iulie, polițiștii au continuat căutările pe raza întregului municipiu Constanța, privind dispariția celor 4 minori, cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani. În jurul orei 14. 50, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție au identificat unul dintre copii, pe bulevardul Aurel Vlaicu.

Astfel, comanda Inspectoratului de Poliție Județean Constanța a dispus, de îndată, intensificarea căutărilor în zona în care minorul a fost găsit, fiind direcționate mai multe echipaje de politie. La scurt timp, polițiștii i-au identificat și pe ceilalți 3 minori. Precizăm faptul că aceștia nu au fost victimele vreunei infracțiuni.

Potrivit șefului IPJ, Dumitru Bîltag, copiii au adunat PET-uri din zona marketurilor, fiind reperați în mai multe localități de pe litoral. ”Analizăm necesitatea intensificării patrulărilor pedestre în perioada sezonului estival, activități foarte utile pentru cunoașterea populației și teritoriului, ca elemente ale situației operative.
Continuăm activitățile specifice împreună cu DGASPC!”, a transmis Dumitru Bâltag.

În continuare, polițiștii au informat Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța în vederea stabilirii unor măsuri privind interesul superior al minorilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
În RO alert era vorba de doi minori din Techirghiol văd că informația iar a fost greșita
1
0
voi vă dați seama ce tragedie putea să se întâmple ? 4 alocații k0ae
6
0
Au trimis bieții copii sa caute pet urî prin judetul Constanta...Foamea in glanda la boschetarii...munca este pentru utilaje...Iar Biltag sa ne spună cati peștișori mai are acest județ și câți din ei au fost ascunși?.
2
0
Pentru asta mi-a urlat telefonu la 10 seara de a trezit tot prin casa...
7
0
hahahahahahahahahahahahahahahahahhaha
3
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436