REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Cei 4 voluntari de la Ceronav muncesc necontenit în Islahiye. Video

Cei 4 voluntari de la Ceronav muncesc necontenit în Islahiye. Video

Cristina BĂRBUCEANU 12 februarie 2023 | 10:54 1571

Cei patru voluntari români de la Ceronav, în frunte cu Ovidiu Cupșa, muncesc necontenit în Turcia, în Islahiye, acolo unde cutremurele a făcut cele mai multe victime și distrugeri. 

Cei 4 voluntari de la Ceronav muncesc necontenit in Islahiye. VideoCei 4 voluntari Ceronav, plecați în Turcia

Directorul Ceroav, Ovidiu Cupșa, a declarat: „Ne aflăm în Gaziantep, în a 6-a zi după cutremur. După cum vedeți, aici se lucrează în continuare. Islahiye este unul dintre cele mai afectate orașe, aflându-se aproape de epicentrul acestui cutremur. Numai în această zonă sunt încă peste 3000 de dispăruți. Bilanțul se ridică la peste 28.000 de decedați. În urma estimărilor, s-ar putea să se depășească numărul de 50.000.”

Echipa muncește de zor, în speranța că se vor mai găsi oameni în viață: „În spatele nostru era o clădire cu 7 nivele, iar sub dărâmături au fost găsite doar 3 persoane în viață. Mulți dintre cei care au avut o șansă de a supraviețui au murit de hipotermie, în timp ce alții au murit din cauza rănilor.” 

Salvatori din mai multe țări lucrează cot la cot cu autoritățile din Turcia: „Lucrările din spatele meu se desfășoară sub coordonarea AFAD, acesta fiind corespondentul ISU din Turcia, dar alături de AFAD sunt militari, voluntari din alte țări. Din România de la CERONAV suntem 4 voluntari, sunt voluntari din Anglia, Spania, Bosnia. Practic toată lumea s-a mobilizat pentru a sprijini poporul turc, pentru a da o mână de ajutor în căutarea și salvarea celor care au supraviețuit.”, a conchis directorul Ceronav. 

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tipic romaneste. Cand ceva merge bine huliti. Trebuia sa mergeti acolo, voluntar, ca ei. Apoi sa vorbiti.
1
0
Iar nu va mai ajunge nimic... Spre deosebire de voi care tot mancati măcar oamenii astia au făcut ceva! Și au facut-o voluntar!
1
0
Bai cata ipocrizie din partea unora... Aluooo, ei au fost acolo, au făcut ceva! Sunt sigur ca voua, celor care nu va multumeste nimic niciodata, nici nu ati donat ceva pentru Turcia! Si nici nu cred ca ati donat vreodata ceva! Rusine!!!
1
0
Doamne, cata ipocrizie. Mai trebuia Sosoaca sa ie acolo si era tabloul complet. Vai mama noastra de romani. Nu ne mai acem bine.
0
0
uitati ce burti au,au mers sa slabeasca,nu mai au somn de grija salvarilor.
0
0
Trei sunt incuscriti și al 4lea e un cadet devenit director gratie sistemului politic romanesc medieval. S-au dus și ei sa se plimbe și sa facă o poza.
5
1
Ce fetze de drojdieri au.ha ha
4
1
Cu voia ignorantilor, vor sa fie viitorii edili ai Constantei. Degradarea morala continua. Isi fac reclama pe unde le accepta banii.
6
1
cu căkt celor de mai jos....
0
6
Siktir
5
1
salvatorii tik-tok.
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510