REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Cei trei suspecți din cazul uciderii lui Adrian Kreiner, trimiși în judecată pentru omor calificat

Cei trei suspecți din cazul uciderii lui Adrian Kreiner, trimiși în judecată pentru omor calificat

Mariana MURAT 4 iunie 2024 | 00:00 1180

Au trecut deja câteva luni de când Adrian Kreiner a fost ucis în propria casă din Sibiu, iar noi detalii halucinante ies la iveală despre modul în care au acționat cei trei suspecți. Bărbații au fost trimiși în judecată în urmă cu câteva zile fiind acuzați de omor calificat, tâlhărie calificată și conducere a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

Cei trei suspecti din cazul uciderii lui Adrian Kreiner, trimisi in judecata pentru omor calificatAdrian Kreiner

În luna noiembrie, Adrian Kreiner a fost în casa în care se afla împreună cu fiica și iubita lui. De curând, principalii suspecți acuzați că l-au omorât au fost trimiși în judecată, asta după ce în luna aprilie Marian Cristian Minae, unul dintre inculpați, a fost adus în România.

Pe 31 mai, principalii suspecți în cazul crimei au fost trimiși în judecată pentru omor calificat, tâlhărie calificată și conducere a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare. În același timp, se mai arată că s-a clasat și eventuala implicare a unei femei în cazul afaceristului. S-a stabilit că femeia se afla cu cei trei în Sibiu, dar nu a mers alături de ei când a avut loc atacul.

În cauza având ca obiect uciderea omului de afaceri Kreiner Adrian, prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu din data de 31.05.2024 s-a dispus trimiterea în judecată a celor trei inculpaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat, prev. și ped. de art. 188 alin. 1 C.pen., raportat la art. 189 alin.1 lit. d C.pen. şi respectiv tâlhărie calificată (2 infracţiuni) prev. art.233 alin. 1 C.pen., raportat la art.234 alin. 1 lit. a, c, d și f C.pen. Procurorul a dispus totodată şi trimiterea în judecată a inculpaţilor pentru săvârşirea a două infracţiuni de furt calificat prev. de art.228 alin. 1 C.pen., cu referire la art. 229 alin. 1 lit. b, c, d și e și alin. 2 lit. b C.pen şi a infracţiunii de conducere a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare, prev. și ped. de art. 334 alin. 2 C.pen., infracţiuni săvârşite pe raza teritorială a judeţului Dolj. Prin acelaşi rechizitoriu s-a adoptat şi o soluţie de clasare în ceea ce priveşte eventuala implicare în săvârşirea faptelor a persoanei de sex feminin, care s-a deplasat cu inculpaţii în mun. Sibiu, dar care nu a rămas alături de aceştia”, se arată într-un comunicat al Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, conform spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu ajutorul justitiei romanesti vor scapa si astia cu suspendare. Hai doamne ajuta.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016