REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
18.4° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Cel mai nou cuplu de vedete din showbiz! Sărutul care confirmă cea mai pasională relație

Cel mai nou cuplu de vedete din showbiz! Sărutul care confirmă cea mai pasională relație

A.F. 27 septembrie 2023 | 00:00 634

Rami Malek a fost văzut în timp ce se dădea în spectacol cu noua parteneră Emma Corrin, la doar o lună după ce s-a despărțit de iubita lui de cinci ani, Lucy Boynton. Imaginile îl arată pe actorul care l-a interpretat pe Freddie Mercury bucurându-se de o plimbare relaxantă cu câinele în Londra. 

Cel mai nou cuplu de vedete din showbiz! Sarutul care confirma cea mai pasionala relatieRami Malek, Emma Corrin

După mai multe întâlniri, Rami și Emma, care se identifică ca fiind non-binari, au fost surprinși sărutându-se în parc, confirmând public zvonurile cum că cei doi ar forma un cuplu. Emma, cunoscută pentru rolul Prințesei Diana din serialul „The Crown” de pe Netflix, s-a îmbrăcat într-un trenci casual și într-o pereche de blugi albaștri, purtând un tricou polo negru cu mânecă lungă, conform mirror.co.uk.

Rami, actorul care a primit Oscarul pentru interpretarea lui Freddie Mercury, a purtat o ținută similară, îmbrăcând blugi, un hanorac negru și o șapcă de baseball albastră. Cei doi îndrăgostiți au fost văzuți plimbându-și cățelul și jucându-se cu el, exact ca orice alt cuplu normal. Ulterior, cei doi au fost surprinși în timp ce se sărută, semn că dragostea plutește în aer și că nu mai există dubii că este vorba despre o relație.

Martorii ar fi spus că cei doi păreau „fericiți și îndrăgostiți" și „nu încercau deloc să fie discreți sau să își ascundă relația", potrivit MailOnline. Luna trecută, fanii i-au văzut pe cei doi la o întâlnire la restaurant și apoi plimbându-se pe stradă de mână.

Mai mult, cei doi au fost văzuți la un restaurant din Margate, Kent, unde au împărțit un platou de fructe de mare de 125 de lire sterline și două sticle de vin. O sursă a declarat pentru The Sun: „Rami și Emma au fost foarte discreți și când fanii s-au apropiat de ei pentru fotografii, au refuzat politicos.

Cel mai nou cuplu de vedete din showbiz! Sarutul care confirma cea mai pasionala relatie

S-au sărutat și nu părea să le pese cine îi putea vedea. Rami și Emma păreau complet îndrăgostiți unul de celălalt și nu au acordat atenție nimănui altcuiva." 

Emma și Rami au mai fost văzuți de mână în Hampstead Heath, în nordul Londrei, la începutul lunii, unde un martor a afirmat că arătau „foarte mult ca un cuplu". De asemenea, cei doi au fost văzuți la un concert al lui Bruce Springsteen în Hyde Park în luna iulie, iar acum este mai mult ca sigur că relația lor este una asumată.

Rami și Corrin se identifică ca non-binari

Acum ceva timp au apărut informații în presă potrivit cărora Rami s-ar fi despărțit de iubita sa Lucy Boynton, cu care a avut o relație de 5 ani. Cei doi actori s-au cunoscut pe platoul de filmare al filmului Bohemian Rhapsody, unde Rami l-a interpretat pe Freddie Mercury, iar Lucy a jucat-o pe iubita lui Freddie, Mary Austin.

Surse au declarat pentru The Sun că cei doi s-au despărțit la începutul acestui an, după ce s-au îndepărtat încet. Ultima dată când cei doi au fost fotografiați împreună a fost în luna februarie a acestui an. În ceea ce o privește pe Emma aceasta s-a declarat ca fiind parte din comunitatea LGBTQ+. Aceasta a spus că se identifică ca fiind non-binară, asemenea lui Rami, și că un lucru care o excită este să stea lângă o femeie și să îi miroasă hainele, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"după ce s-a despărțit de iubita lui de cinci ani, Lucy Boynton."Ohoo,minore:))Draga jurnalistule mergi si pe la scoala!
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768