REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Cel puțin opt persoane, printre care și copii, au murit în urma unor furtuni în SUA

Cel puțin opt persoane, printre care și copii, au murit în urma unor furtuni în SUA

A.F. 28 mai 2024 | 00:00 109

Cel puțin opt persoane, printre care și copii, au murit în urma unor tornade care au avut loc în Texas, Oklahoma și Arkansas, potrivit Mediafax.

Cel putin opt persoane, printre care si copii, au murit in urma unor furtuni in SUA

Peste 110 milioane de americani se află sub alertă de vreme severă, ce prevede grindină de mari dimensiuni, vânt extrem de puternic și tornade. Avertizările sunt în vigoare în principal în regiunea Mississippi, Ohio și Tennessee.

Furtunile au provocat deja întreruperi de energie electrică și au forțat oamenii să se adăpostească în centrul SUA.

Cel puțin cinci persoane, printre care și copii, au murit după ce o tornadă a lovit Texasul în timpul nopții. Cele cinci decese au fost raportate în comitatul Cooke, Texas, iar trei au avut loc într-o singură gospodărie, a declarat duminică șeriful Ray Sappington, pentru CNN. Doi copii din zonă au fost dați dispăruți și sunt încă de negăsit duminică dimineață, anunță CNN.

Totodată, cel puțin o persoană a murit în urma unei presupuse tornade care a lovit peste noapte nord-vestul statului Arkansas. Persoana care a murit se afla în estul comitatului Benton, potrivit administratorului de siguranță publică al comitatului, Robert T. McGowen.

Un camping din Claremore, Oklahoma a fost devastat de o tornadă în timpul weekendului de Memorial Day, când era plin de turiști. Oameni ar fi rămas prinși în rulote distruse sau răsturnate.

Furtunile - și căldura toridă în unele zone - vor continua pe tot parcursul weekendului de Memorial Day și ar putea perturba planurile de ieșire în aer liber și călătoriile, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677