REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.7° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
25.7° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Cele mai importante puncte în traducerea unui site. De ce să lucrezi cu profesionişti?

Cele mai importante puncte în traducerea unui site. De ce să lucrezi cu profesionişti?

Replica API 18 martie 2021 | 00:30 1422

Mediul online a devenit un instrument folosit masiv la nivel internaţional atât pentru comercializarea produselor şi a serviciilor, cât şi pentru comunicarea personală dintre oameni. Pentru că informaţiile de pe Internet să fie accesibile unui public cât mai larg, este important ca antreprenorii şi oamenii de afaceri să ia în considerare traduceri profesionale ale păgânilor pe care le au.

De exemplu, un site poate fi disponibil concomitent în mai multe limbi străine, cu menţiunea că utilizatorii să îşi poată alege varianta potrivită pentru ei! Cei care se ocupă de comercializarea a diferite produse ori servicii, cu siguranţă îşi doresc să, ajungă” la cât mai mulţi consumatori, pentru a-şi spori încasările. Atunci când oamenii au posibilitatea de a schimba limba în care sunt descrierile de produse/servicii de care au acces, totul poate fi mai uşor când vine vorba despre a-şi comanda produsele pe care şi le doresc.

Traducătorii cu care colaborează antreprenorii trebuie să ştie, însă, care sunt cele mai importante elemente, de care să ţină cont atunci când încep să se ocupe de traducerea unui site, pentru a le putea oferi clienţilor rezultate de calitate! Potrivit celor de la https://www.syncrotranslation.com/ro/, traducerile de specialitate pot reprezenta un real ajutor pentru antreprenorii care aleg să-şi desfăşoare activitatea pe Internet şi care vor să obţină rezultate excelente, cu menţiunea că următoarele aspect sunt deosebit de importante!

Specialiştii trebuie să-şi contureze un plan clar încă de la început

Pentru început, cei care fac traducerile trebuie să studieze cu atenţie paginile pe care trebuie să le traducă, să-şi structureze foarte bine informaţiile şi să lucreze pe categorii, astfel încât să nu piardă nimic. Cu o astfel de abordare, totul va fi mult mai uşor.

Specificul nişei trebuie respectat

În funcţie de nişa fiecărui site în parte, traducătorii trebuie să acorde o atenţie deosebită şi detaliilor. De exemplu, dacă traducerea unor bloguri literare este mai uşoară, pentru că experţii au parte de o libertate mai mare, când vine vorba despre termeni medicali, ei trebuie traduşi cu mare acurateţe, pentru a nu se pierde nimic din mesajul ce se dorește a fi transmis.

Rapiditate şi eficientă trebuie să fie completate obligatoriu de calitate

Unul dintre cele mai importante motive pentru care posesorii de pagini online ar trebui să colaboreze numai cu experţi care se ocupă de traduceri tehnice profesionale precum Syncrotranslation, de exemplu, este acela că astfel au certitudinea că îşi lasă conţinutul în grijă unor persoane bine pregătite, care le pot oferi calitate.

Update-urile constante

Nu este suficient ca antreprenorii să ceară ajutorul specialiştilor o singură dată. Ori de câte ori oamenii de afaceri au promoţii, pe care vor să le facă vizibile în mediul online trebuie să se asigure că ofertele sunt clare pentru toată lumea, aşa că trebuie să se întoarcă spre experţii cu care au colaborat iniţial, pentru că aceştia să traducă mesajele în mai multe limbi străine!

Niciun antreprenor nu trebuie să gândească la modul "acest site din domeniu eCommerce nu mai poate fi îmbunătăţit", pentru că întotdeauna este loc de mai bine!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016