REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Celebra trupă Boney M., la Cramele Rasova din județul Constanța. Video

Celebra trupă Boney M., la Cramele Rasova din județul Constanța. Video

Victor ROTARU 21 august 2023 | 00:00 8279

Sâmbătă seară, pe 19 august, în cadrul evenimentului „AER by Rasova”, participanții au avut ocazia de a asista la un concert de zile mari susținut de legendara trupă Boney M. Evenimentul a avut loc la Cramele Rasova, din județul Constanța, și a reușit să aducă peste o mie de participanți, cu toate că locația se află la 70 de km de municipiu și 160 de capitală. Contactat telefonic de către reporterii Replica, Daniel Negrescu, organizatorul evenimentului, a oferit câteva detalii de culise, dar și despre viitoarele evenimente care vor avea loc la Cramele Rasova.

Celebra trupa Boney M., la Cramele Rasova din judetul Constanta. Video

Boney M. a avut un concert de excepție în cadrul evenimentului „AER by Rasova”, ce a avut loc sâmbătă, 19 august, în cadrul Cramelor Rasova.

Celebra trupa Boney M., la Cramele Rasova din judetul Constanta. Video

La eveniment au participat peste o mie de persoane, iar prețul unui bilet a fost cuprins între 170 și 350 de lei, în funcție de facilitățile de care voiai să ai parte: „Noi avem o serie de evenimente care se numesc „AER by Rasova”, pe care le facem recurent, la 2 săptămâni, în timpul verii la cramă. Sâmbătă seară, 19 august, a fost pentru a doua oară Boney M. Experience ca artist principal. Cei de la Boney M. au mai fost la un eveniment organizat în cadrul Cramelor Rasova și în urmă cu 2 ani. Atunci a fost un show foarte plăcut și am luat decizia să îi mai aducem o dată. La eveniment au participat puțin peste o mie de persoane. Referitor la prețurile biletelor, noi avem două tipuri de bilete. Avem zona AER, unde costă 170 de lei biletul și zona OXIGEN, care este zona noastră VIP, unde costă 350 de lei biletul. Atmosfera la concert a fost foarte frumoasă.”, a declarat pentru Replica, Daniel Negrescu, organizatorul evenimentului.

Celebra trupa Boney M., la Cramele Rasova din judetul Constanta. Video

Video:

„Nu a fost deloc greu să-i aducem pe cei de la Boney M”

Trupa Boney M. are la activ nu mai puțin de 8 albume, cunoscând celebritatea la sfârșitul anilor '70. Revenind la concertul trupei de la Cramele Rasova, Daniel Negrescu a transmis faptul că nu a fost deloc greu să-i convingă pe cei de la Boney M., aceștia au mai susținut un show și în urmă cu doi ani, tot în cadrul Cramelor Rasova: „La noi de obicei este o atmosferă plină de energie și ne bucurăm că deși suntem un pic departe față de o locație normală, pentru că trebuie să te urci în mașină să ajungi până la noi, vine lume foarte frumoasă. Locația noastră este cam la 70 de km față de Constanța și 160 de București. Nu a fost deloc greu să-i aducem pe cei de la Boney M la Cramele Rasova. Se discută cu impresarii, nu este nimic complicat. Vara aceasta urmează să mai avem un singur eveniment, evenimentul de închidere, pe 1 septembrie îl vom avea pe Damian Drăghici. Pentru anul următor nu avem încă bătut în cuie line-up-ul, acum lucrăm la acest lucru și cum ne vom organiza vara viitoare. Cel mai probabil vom avea la fel, 6-7 evenimente toată vara, din două în două săptămâni. Începem în iunie și terminăm la începutul lui septembrie.”, a încheiat Daniel Negrescu.

Celebra trupa Boney M., la Cramele Rasova din judetul Constanta. VideoBoney M.

Cine este Boney M.

Boney M. este un grup de muzică pop creat de producătorul vest-german Frank Farian, a cărui perioadă de glorie a fost sfârșitul anilor '70. Au fost unul dintre puținele grupuri occidentale din acea perioadă (ABBA mai e unul din ele) care au devenit populare în regiuni precum Africa, țările arabe, Iran, Asia de sud-est, Europa de est.

Celebra trupa Boney M., la Cramele Rasova din judetul Constanta. VideoBoney M.

Membrii originali ai formației au fost Liz Mitchell, Marcia Barrett, Maizie Williams și Bobby Farrell. În anul 1976 Boney M. au lansat albumul de debut „Take the Heart off Me”, în 1977 au lansat albumul „Love of Sale”, albumul „Nightflight to Venus” a fost lansat în 1978, iar în 1979 au lansat albumul „Oceans of Fantasy”.

Celebra trupa Boney M., la Cramele Rasova din judetul Constanta. Video

A urmat o pauză de doi ani, iar în 1981 trupa Boney M. a lansat două albume și anume: „Boonoonooonoos” și „Christmas Album”. În 1984 au lansat albumul „Ten Thousand Lightyears”, iar în 1985 au lansat ultimul album intitulat „Eye Dance”. Printre cele mai mari hit-uri ale trupei se numără „Daddy Cool”, „Sunny”, „Ma Baker”, „Rivers of Babylon” și „Rasputin.

Video:

Date despre Rasova Wine S.R.L.

Firma Rasova Wine S.R.L. are ca obiect de activitate „cultivarea strugurilor”.  În anul 2022 firma a înregistrat o cifră de afaceri de 15.023.085 de lei și un profit net de 24.979 de lei. Printre vinurile create la Rasova se numără La Plage, vinul care îţi aduce pe papile un gust proaspăt, iar în suflet o zi caldă, pe nisip, cu sunet de valuri în urechi și briză sărată pe piele, Riviera, Craft, un vin brut, ce poate fi consumat și limpede, dacă nu este agitat înainte de servire, dar care recomandăm a fi gustat tulbure, ca un nefiltrat adevărat și Sur Mer. Un real succes a avut și Imperfect, numele sub care au fost lansate unele dintre cele mai bune vinuri de la Rasova. 

Celebra trupa Boney M., la Cramele Rasova din judetul Constanta. VideoEchipa din spatele Cramelor Rasova 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510