REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.6° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20.6° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Celebrul actor Richard Gere a ajuns pe patul de spital

Celebrul actor Richard Gere a ajuns pe patul de spital

Valentina CAMARA 20 februarie 2023 | 00:00 592

Richard Gere a fost spitalizat în timpul vacanței pe care o petrecea cu familia în Mexic. Marele actor a fost internat în spital peste noapte cu pneumonie, potrivit presei din Statele Unite.

Celebrul actor Richard Gere a ajuns pe patul de spital

Richard Gere a ajuns de la plajă direct la spital, în timp ce se afla în vacanță alături de familie în apropiere de Nuevo Vallarta în Mexic. Actorul de 73 de ani a fost spitalizat cu pneumonie, relatează Fox News Digital.

Richard Gere a fost internat în spital

Celebrul actor din ”Pretty Woman” s-a îmbolnăvit în timpul vacanței, săptămâna aceasta. Alături de el în Mexic erau soția lui, Alejandra Silva, și copiii lor, cu ocazia aniversării a 40 de ani în cazul acesteia.

Înainte de a pleca în Mexic, Gere a prezentat deja o tuse supărătoare, care s-a înrăutățit în timpul vacanței, potrivit TMZ.

În cele din urmă, actorul s-a dus la spital, unde a fost diagnosticat cu pneumonie. Starul a petrecut noaptea în unitatea medicală, dar a fost externat a doua zi și i s-au prescris antibiotice.

Nu se știe unde a fost spitalizat Gere, dar acesta se află tot în Mexic și starea sa s-a îmbunătățit, potrivit sursei citate.

Actorul și Silva s-au căsătorit în 2018 și au împreună un fiu de 4 ani, Alexander, și un alt băiețel născut în 2020. Soția starului a menționat că familia a fost puțin bolnavă în ultima perioadă, în cadrul unei postări în care a inclus o poză cu ea și fiul ei cel mare în timp ce merg pe plajă.

„Vă mulțumesc tuturor pentru urări ... după 3 săptămâni în care toată lumea a fost bolnavă, azi mă simt în sfârșit mai bine! Vă mulțumesc pentru iubirea voastră.”, a scris soția actorului.

Pe lângă cei doi copii din actuala căsnicie, Gere este și tatăl unui fiu de 23 de ani, Homer James, pe care îl are din căsnicia cu Carey Lowell.

Recewnt, Gere a protagonizat filmul ”Maybe I Do”, alături de Diane Keaton, Susan Sarandon și Emma Roberts, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303