REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Dum., 21 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6797
22.4° Constanța Duminică, 21 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6797
 

Celebrul covor roșu, eliminat de la premiile Oscar

Celebrul covor roșu, eliminat de la premiile Oscar

Valentina CAMARA 14 martie 2023 | 00:00 393

Premiile Oscar se vor desfășura într-un context cu totul diferit în anul 2023. După 62 de ani, celebrul covor roșu va fi eliminat de la evenimentul din 13 martie. Iată cu ce va fi înlocuit și pe ce vor defila celebritățile de la Hollywood.

Celebrul covor rosu, eliminat de la premiile Oscar

Covorul roșu de la decernarea premiilor Oscar este un element emblematic, cu care oamenii s-au obișnuit de 62 de ani. Însă, anul 2023 vine cu o schimbare la care nimeni nu se aștepta, după ce toată lumea s-a bucurat de succesul de a ajunge să defileze pe covorul roșu. Organizatorii au luat o decizie în premieră.

Celebrul covor roșu a fost eliminat de la premiile Oscar

Pregătirea premiilor Oscar au început deja, în Los Angeles. Așa s-a observat și faptul că, după 62 de ani, covorul roșu nu va mai face parte din decor. Acesta a fost schimbat cu un altul de o altă culoare, care va schimba un moment istoric care se întâmplă în fiecare an, de mai bine de șase decenii.

Noul covor a fost întins deja în Teatrului Dolby din Los Angeles, iar imaginile cu noua culoare care va reprezenta ceremonia din anul 2023 au fost publicate. Se pare că după 62 de ani de roșu intens, noul covor va avea culoarea șampaniei și are o notă de lux și eleganță. Jimmy Kimmel a asistat la dezvăluirea noii culori și a făcut glume pe această temă.

”Toată lumea se întreabă dacă vor fi probleme anul acesta. Dacă va fi vreo violență și anul acesta. Sperăm că nu. Dar dacă va fi, cred că decizia de a alege mai degrabă cu un covor de culoarea șampaniei decât un covor roșu arată cât de multă încredere avem că nu se va face vărsare de sânge”, a declarat Jimmy Kimmel, potrivit abc7chicago.com

Care este motivul schimbării

Chiar dacă este o schimbare majoră care a ridicat semne de întrebare, organizatorii nu au dezvăluit care ar fi motivul pentru care au ales să schimbe culoarea covorului roșu. Cu toate acestea, toată lumea se așteaptă ca acest subiect să fie discutat în conferința de presă care urmează, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712