REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Celebrul designer Cătălin Botezatu a anunțat că va părăsi România pentru o perioadă îndelungată

Celebrul designer Cătălin Botezatu a anunțat că va părăsi România pentru o perioadă îndelungată

A.F. 19 iulie 2024 | 00:00 1746

Cătălin Botezatu a anunțat că va părăsi România pentru o perioadă îndelungată. Designerul a explicat și de ce a luat această decizie.

Celebrul designer Catalin Botezatu a anuntat ca va parasi Romania pentru o perioada indelungataCătălin Botezatu

Cunoscut pentru pasiunea sa pentru călătorii, Botezatu adoră vacanțele și locurile exotice, reușind mereu să impresioneze cu destinațiile alese. Totuși, designerul a avut parte de numeroase peripeții în deplasările sale, atât de multe încât ar avea nevoie de o zi întreagă pentru a le povesti.

Abia în decembrie va pleca în vacanță

Prezent la un eveniment monden, unde a fost premiat pentru activitatea sa, Cătălin Botezatu a mărturisit că are o vară aglomerată, fără timp pentru vacanțe și relaxare până în luna decembrie, când va pleca din țară pentru o perioadă lungă.

„Nu am timp pentru vacanță, vacanță abia în luna decembrie!”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Spynews.ro.

Pentru Revelion, Botezatu va petrece pe cel mai mare vas de croazieră, alături de prieteni, dar nu înainte de a vizita New York-ul și Miami. Designerul va vizita și Mexicul, revenind la Tulum pentru mai bine de două săptămâni.

„Plec la New York, apoi la Miami, de acolo mă îmbarc pe cel mai mare vas de croazieră, voi face Revelionul acolo cu prietenii, apoi mă întorc la Miami și plec pentru 17 zile la Tulum la celebrele festivaluri de muzică", a spus Cătălin Botezatu.

O vacanță scurtă de o ...lună

Chiar dacă va fi plecat pentru o lună, designerul consideră că această perioadă este scurtă în comparație cu frecventele vacanțe de odinioară.

„Voi fi plecat o lună. Față de câte vacanțe aveam înainte, acum o lună este puțin. Am avut parte și de peripeții în vacanțe, dacă aș sta să povestesc ar trebui să vorbim până mâine", a mai declarat designerul.

În trecut, Cătălin Botezatu a dezvăluit și cea mai mare sumă cheltuită într-o vacanță: 100.000 de euro, sumă pe care a cheltuit-o într-o călătorie în America de Sud alături de prieteni, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Du-te si nu te mai intoarce!
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436