REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.5° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
26.5° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Celebrul manelist Jador și-a înjurat publicul chiar în timpul unui concert. Video

Celebrul manelist Jador și-a înjurat publicul chiar în timpul unui concert. Video

A.F. 14 mai 2023 | 17:50 5717

Jador a avut o reacție de-a dreptul șocantă. Acesta și-a înjurat publicul în timpul unui concert. Nu se știe exact motivul pentru care manelistul a reacționat în felul acesta, însă purtarea lui a fost cât se poate de agresivă.

Celebrul manelist Jador si-a injurat publicul chiar in timpul unui concert. VideoJador

Jador este unul dintre cei mai populari maneliști ai momentului, însă se pare că de data aceasta a reușit să o dea în bară. Acesta a avut o ieșire cât se poate de agresivă în timpul unui concert. Unul dintre fani a surprins întreaga scenă într-un filmuleț, pe care l-a postat ulterior pe TikTok.

Nu este foarte clar din imaginile postate de unul dintre internauți care este motivul pentru care Jador s-a enervat, însă artistul părea că are o stare mentală modificată, cel mai probabil aflăându-se sub influența alcoolului. Acesta s-a luat la harță cu cineva din public, motivul fiind unul incert.

„Vorbesc frumos la microfon…Handicapatule, tu nu-ți dai seama că eu vin de la București ca să te distre pe tine?”, a urlat artistul în microfon.

Jador a început să urle și să înjure, adresându-se persoanei din public.

„E show-ul meu, vezi-ți de show-ul tău”, a spus Jador într-un final.

Internauții au reacționat imediat la postarea de pe TikTok, lăsând sute de comentarii.

„Omul își vedea de treabă dacă nu era huiduit și înjurat de unul dintre oamenii de acolo”, a comentat una dintre utilizatoare, însă a fost contrazisă rapid, chiar de cel care a făcut postarea: „Dar oare de ce a fost huiduit? Așa a răcnit în microfon toată seara, nu a cântat o melodie cap coadă.”. La adresa lui Jador au fost și comentarii mai dure, precum: „Până să vii de la București, ai venit de la țară băiatu’ meu”, „Poți să  zici că ai mers să îi distrezi pe ei dacă ai mers pe gratis. Atâta timp cât ești plătit mergi pentru tine, pentru buzunarul tău. Banii lor ajung la tine!”, „De ăsta nu mai spuneți că e drogat?”, au fost doar câteva dintre comentarii, scrie realitatea.net.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Considerati OK faptul ca tot mai multi infractori devin "influenceri" imediat dupa eliberarea din inchisoare? Apoi ei va "strica" voua copiii cu filmarile lor de pe tik-tok, youtube si asa mai departe... Considerati asta ca fiind ceva normal? Exemplu e puscariasul LlVlU Draqnea care a devenit, mai nou, "vlogger bucatar". Ce garantie avem noi ca LlVlU Draqnea care doar ce a iesit din inchisoare, nu ne pacaleste copiii care il urmaresc pe youtube, sa se otraveasca folosind o reteta RAU INTENTIONATA a lui, cand noi nu suntem atenti cateva minute, iar copiii nostri se apuca de gatit reteta lui LlVlU Draqnea, ca un exercitiu de imaginatie? Considerati ok ca un puscarias a devenit influencer / "profesor online" pentru copiii vostri care il urmaresc, chiar si dintr-o intamplare daca au ajuns la video respectiv cu 2-3 click-uri? Avem nevoie de LEGE care sa le interzica practicarea "meseriei" de "influencer online" daca au fost la inchisoare! Apoi ar fi iar arestati pentru incalcarea legii.
10
0
ArgumenteIe mele sunt lREFUTABlLE! MUZlCA este O CULTURA! Prin MUZlCA, anumiti "ARTlSTl FAVORlTl"au puterea de a-si lNFLUENTA in mod POZlTlV sau NEGATlV FANll, care in cele mai multe cazuri sunt copii, adoIescenti. Daca in scoIi NU ESTE PERMlS ca PENALl sa predea eleviIor, atunci de ce am permite in cuItura MUZlCALA romaneasca niste lNDlVlZl cu trecut sau prezent penaI? Degeaba PROFESORll ii educa intr-un fel, daca "ARTlSTll PREFERATl" (CANTARETll) ii "STRlCA" pe eIevi imediat "dupa ore". Nu poti cenzzura si nu poti lNTERZlCE ori impune cuiva ce MUZlCA sa ascuIte sau nu. Dar putem lNTERZlCE PRACTlCAREA MESERlEl de "canttaret"pe o perioada de minim 5 ani pentru cei care au savarsit fapta penaIa. Astfel, nu numai ca vom pune o "SlTA FlNA" intre adevaratii ARTlSTl seriosi, bine lNTENTlONATl si ceilalti PENALl RAU lNTENTlONATl, dar practic DESCURAJAM lNFRACTl0NALlTATEA. Daca lNDlVlZll isi CASTIGA PAlNEA prin MUZlCA, se vor Iimita doar la MUZlCA si nu ne vor mai "strica" MlN0Rll/ALEGAT0Rll.
15
0
(...)Deci, fara PENALI IN FUNCTII PUBLICE si salvam Romania de corupti. Atat de simplu e! A si inca o chestie, trebuie sa impunem prin LEGE ca indivizilor PENALl sa le fie interzisa practicarea unor meserii precum "CANTARET"(de manele/rap/trap). Deci, din momentul in care a savarsit fapta penala, sa-i fie interzis sa mai cante in urmatorii 5 ani. Nu mai mult, nu mai putin. Interzis 5 ani si scapam de NEMERNlCll cu manelele unde e cuib de PR0XENETl, lNTERL0Pl, CAMATARl etc. Putinistii precum Dan Puric (AUR) "cumpara" artisti de rap si "educa" tinerii romani in "spiritul ROEXIT".
15
0
Voi l-ati crescut, voi l-ati validat, voi l-ati platit, asa cum ati facut si cu politicienii. Acum va mirati ca apar pe scena toti schizofrenicii? Va meritati idolii! Ei sunt oglinda voastra fratilor!
9
0
Eu, malaca multă tzatza, pe jador îl iubesc și cu mazăre multă în public mă basesc..
0
2
r*mânia educata
6
0
Un tzigan borat analfabet
25
0
Vino la Constanta sa ti umflam urechile iar daca tot ai arfe de bucurestean
20
0
Jadorica este cutu cutu care se dadea la fiica Andreei Esca protevista promterista ?....
11
1
Sa ii dam la m... lu Jagardel asta! Nu il mai promovati pe bahnita asta!
20
0
Păcat, e unul din marii artiști ai țării
2
33
Impozite plateste? Toate scursurile au ajuns vedete. Impotriva logicii tot fenomenul asta in care romanii se tziganizeaza.Culmea este ca sunt promovari toti tribalii astia in defavoarea artistilor adevarati.
29
0
nu vezi ca era mort tot spart
17
1
Eu fac kaka pe J’ador/Chiar la el in dormitor/Si se uita maica-sa/Cum ii colorez fata
19
0
UN MAGRAON CARE ESTE ASCULATAT TOT DE MAGRAONI.
29
0
vai pla lui de imprumutat si-n koor, de unde liniste sufleteasca, nu produce o zi, intra camatarii peste el.
22
0
Pupa.l in dos daca ti se pare vacaru asta borit vedeta. Asta meritati toti manelizatzi Cind or sa se pishe pe voi o sa va bucurati
31
0
Puteți să-l înjurați cat vreți. Analfabet, p***t, afon. Din moment ce face mai mulți bani decât voi, înseamnă că problema e la voi nu la el. La finalul zile portofelul contează.. viața de lux, liniștea sufletească etc.
5
43
asa cantaret....asa public va meritati unii pe altii ..doar ca buratoarea care urla are bemveu ..frayericii care asculta nici macar bilet la troleu :)
33
4
Un jeg !!! Daca si asta mai este artist ?!?
34
0
NE SPUNE SI NOUA ,CATE CLASE ARE JEGUL ASTA?CE TOT AL PROMOVATI PE ANALFABETUL MANELIST,CE EXEMPLU PRIMESC TINERII DE LA ASA SPECIMENE.VAI DE MAMA NOASTRA DE POPOR INCULT.
35
0
Mama ce animal cum urla... Bai cum puteti sa suportati chestiile astea si sa le dati si bani
36
0
Nimeni sa mergi sa vezi aceasta creatura
30
1
Ori spart , ori beat. Tind catre prima varianta. Astia acu 30-40 ani cantau pe trotuar, pentru un colt de paine. Acu se cred mari artisti. Pisa-m-as pe ritualurile voastre de indieni la cort.
43
1

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768