REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
26.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Celebrul musical „MAMMA MIA!” se joacă sâmbătă, la Constanța, cu casa închisă

Celebrul musical „MAMMA MIA!” se joacă sâmbătă, la Constanța, cu casa închisă

Replica API 25 octombrie 2019 | 00:00 423

Cel mai apreciat spectacol de musical din România - „MAMMA MIA!” va avea loc sâmbătă, 26 octombrie în sala Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța. Peste 700 de spectatori din Constanța vor fi prezenți pentru a dansa și a cânta alături de unii dintre cei mai apreciați artiști ai momentului, pe muzica legendarei trupe ABBA, care a cucerit publicul din întreaga lume.

Și de această dată, musicalul „MAMMA MIA!” – desemnat ”Spectacolul anului 2018” va fi jucat cu casa închisă căci, biletele au fost vândute în totalitate. Cu energie debordantă, peste 70 de artiști, cum sunt: Loredana, Cornel Ilie, Ecaterina Ladin, Anca Țurcașiu, Adrian Nour, Ernest Fazekas, Ana Munteanu și Sebastian Seredinschi și mulți alții, îi vor purta pe spectatori într-o poveste fascinantă despre dragoste și familie, plină de amuzament și culoare. Pusă în scenă de regizorul Răzvan Ioan Dincă, producția este una spectaculoasă, cu momente coregrafice și sincronizări ce ating pefecțiunea, decoruri impresionante și nu mai puțin de 200 de costume pentru cele 17 numere scenografice. „MAMMA MIA!“ prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunţii, care îşi doreşte să-şi cunoască tatăl natural şi să fie condusă de acesta la altar. Dar se confruntă cu trei posibile variante, aşa că decide să-i invite pe micuţa insulă grecească pe toţi cei trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neaşteptate, care vor crea multe momente amuzante și vor încânta publicul prezent!

După reprezentația de la Constanța, turneul național va continua cu alte două spectacole impresionante pe scena Sălii Palatului din București, în zilele de 30 și 31 octombrie, unde artiști precum Loredana, Horia Brenciu, Cornel Ilie, Anca Țurcașiu, Ecaterina Ladin, Adrian Nour, Ernest Fazekas, Ana Munteanu sau Sebastian Seredinschi vor da viață personajelor, jucând în roluri complexe și interpretând faimoasele hituri „Mamma Mia”, „Voulez-vous”, „Dancing Queen” sau „The winner takes it all”, fredonate de milioane de oameni din întreaga lume.

Distribuție Constanța: Loredana – Donna, Cornel Ilie – Sam, Ecaterina Ladin – Rosie, Anca Țurcașiu – Tanya, Adrian Nour – Bill, Ernest Fazekas – Harry, Ana Munteanu – Sophie, Sebastian Seredinschi – Sky.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016