REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
30.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Celentano din Las Fierbinţi a demisionat. Actorul nu va mai apărea în lumina reflectoarelor

Celentano din Las Fierbinţi a demisionat. Actorul nu va mai apărea în lumina reflectoarelor

Virgil STOIAN 10 iulie 2023 | 00:00 1478

Adrian Văncică, Celentano din serialul Las Fierbinți de la Pro TV, a anunțat că a plecat de la Teatrul Nottara. În 2021, actorul a decis să facă o schimbare drastică în viața sa. Acesta a fost angajat al Teatrului Nottara din anul 1996, dar a preferat să se axeze pe televiziune.

Celentano din Las Fierbinti a demisionat. Actorul nu va mai aparea in lumina reflectoarelor

„De ce a ales să plece, nu știm exact. A venit doar cu demisia scrisă și asta a fost. A trebuit să ținem cont de alegerea sa. Pe de altă parte, nu mai juca în acel moment decât într-o singură piesă. Dar cred că nu mai găsea timpul necesar repetițiilor și spectacolelor săptămânale. Așa, că după aproape 15 ani de colaborare, între 1996 și 2020, colegul nostru Adrian Văncică a ales un alt capitol al vieții sale profesionale. Îi ținem pumnii”, spunea, la acea vreme, Marinela Țepuș, directoarea Teatrului Nottara.
Primul loc de muncă al lui Celentano

Înainte de a ajunge în lumina reflectoarelor, Adrian Văncică a lucrat în străinătate, la un parc de distracții la începutul anilor 2000. Acest loc de muncă l-a ajutat să învețe să intre în pielea personajelor și să le aducă zâmbetul pe buze oamenilor din jur.

„Am stat un an de zile in Coreea de Sud. In 2002 am lucrat acolo, atunci cand a fost Campionatul Mondial de fotbal. Atunci am pierdut foarte multi bani, pentru ca se faceau pariuri pe cine va castiga meciurile. Am lucrat intr-un parc de distractii, imens. Daca ai fost in Disneyland Paris, ala e pocnitoare. Am intrat in pielea mai multor personaje.

Sa vezi ce frumos era cand eram costumat ca Zorro. Faceam clownerie, jonglerie, show-uri de strada, intram in pielea unor personaje de basm, sa se vada ca eram european. Acea experienta mi-a folosit enorm, a fost armata pe care n-am facut-o. A fost o socializare brusca, pentru ca eram acolo cu mai multi rusi, bulgari, moldoveni. M-am intors apoi in Romania. In momentul in care eu plecasem din Romania, facusem cateva filme, cateva piese de teatru, jucasem cu nume mari. Avusesem si o mica emisiune la Pro TV, dar care s-a terminat repede”, a spus Celentano.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa demisioneze toti - aceasta este comedia pentru p****i si analfabeti.
1
1

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768