REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Celia, mesaj dureros pentru tatăl ei decedat

Celia, mesaj dureros pentru tatăl ei decedat

Valentina CAMARA 17 aprilie 2023 | 00:00 400

Celia a trecut prin ce mai grea perioadă din viața ei, iar vedeta a pierdut cel mai drag suflet. Tatăl ei s-a stins din viață pe când avea 50 de ani în urma unui infarct. Celia a transmis un mesaj emoționant pe contul ei personal de Instagram și își aduce aminte cu drag de părintele ei.

Celia, mesaj dureros pentru tatal ei decedat

Celia a trăit o adevărată dramă în anul 2011 atunci când tatăl ei s-a stins din viață. Cântăreața a susținut un concert, iar mai apoi s-a întors acasă și și-a găsit tatăl decedat. Bărbatul s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani după ce inima i-a cedat.

Celia, mesaj dureros pentru tatăl ei decedat

Celia își aduce aminte cu drag de frumoasa ei familie și susține că dintotdeauna a fost perfectă. Celia a împărtăși cu fanii ei de pe rețelele de socializare câteva momente și le-a mărturisit cât de protector și iubitor era tatăl ei cu ea.

''Am avut cel mai minunat tată. Am crescut în iubirea și protecția lui. Chiar și de acolo de sus lângă mine, să nu vă puneți rău cu ''Fata lui tata''. Când eram mică știam că am un tată în ceruri și unul pe pământ. Acum ambii sunt în ceruri! Astă-i tata, protecție, iubire, încredere, liniște și lista e prea lungă să o inspir aici). a scris Celia pe contul ei personal de Instagram.

Celia, înșelată de oamenii la care nu se aștepta

Celia a declarat în exclusivitate pentru Antena Stars că a fost înșelată de oameni la care nu se aștepta, iar artista a mărturisit că a mai trecut prin astfel de momente și că nu este prima dată când pățește acest lucru.

 ''Este vorba despre niște întâmplări din viața noastră, din ultima perioadă, întâmplări care sunt legate de niște oameni care ne-au dezamăgit. Bine, nu ar fi primii, pentru că atunci când vine vorba de bani și de câștiguri, din câte am observat eu, oamenii își pierd conștiința. Nu știu de ce se întâmplă lucrurile acestea, dar am observat că așa se întâmplă”, a declarat cântăreața, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303