REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Celia, pe mâna medicilor, ce intervenție și-a făcut cântăreața

Celia, pe mâna medicilor, ce intervenție și-a făcut cântăreața

Valentina CAMARA 16 decembrie 2022 | 00:00 527

Celia a avut parte de o nouă schimbare chiar înainte de Sărbători, asta deoarece artista a mers în cabinetul medicului pentru o nouă intervenție. Cântăreața își ține fanii la curent cu toate momentele din viața ei, iar de această dată le-a dezvăluit că a avut parte de o schimbare. Iată la ce intervenția a apelat Celia!

Celia

Celia este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate cântărețe de la noi din țară, iar artista își ține fanii la curent cu toate momentele din viața ei, iar de această dată le-a dezvăluit că a mers în cabinetul medicului pentru o nouă intervenție.

Celia, o nouă intervenție

Celia se bucură de un trup de invidiat și arată spectaculos după nașterea celor doi copii ai săi. Cântăreața se menține într-o formă de invidiat și a hotărât să meargă la medic pentru câteva schimbări. De această dată, artista le-a spus urmăritorilor din mediul online că a apelat la o intervenție de scos alunițele.

''Deloc dureros, o mică înțepătură când mi-a făcut anestezicul și asta e tot... Voi continua 5 zile să pun cremă cu antibiotic și gata.'', a scris Celia pe rețelele de socializare.

Celia, schimbare de look

Celia este adeptă schimbărilor, iar recent cântăreața a mers la salonul de înfrumusețare pentru a-și face noi șuvițe într-o nuanță mai deschisă. Vedeta a fost mulțumită de rezultatul obținut, iar imaginile le-a împărtășit cu fanii ei de pe rețelele de socializare.

„Ador nuanțele și la lumina zilei”, a scris Celia, într-o postare distribuită pe Instagram, potrivit spynews.ro .

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016