REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
21.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Celia vrea să renunțe definitiv la România

Celia vrea să renunțe definitiv la România

Valentina CAMARA 17 februarie 2023 | 00:00 661

Celia este o artistă extrem de îndrăgită în țara noastră. De ceva timp însă, aceasta a ales să petreacă mai mult timp peste hotare, mai exact în Australia.

Celia vrea sa renunte definitiv la Romania

Solista și familia ei s-au îndrăgostit pur și simplu de meleagurile însorite, astfel că își doresc să se stabilească definitiv acolo.

Celia e conștientă că mutarea nu va fi ușoară, însă crede că merită sacrificiul

Artista și soțul ei locuiesc de câțiva ani în Australia, însă vedeta nu a renunțat complet la țara sa natală. În viitor însă, acest lucru s-ar putea schimba, pentru că solista și familia ei își doresc să se mute peste hotare definitiv.

Cântăreața spune că mutarea reprezintă un adevărat sacrificiu, de aceea nu știe exact când va avea loc acest pas, însă este dispusă să îl facă atât pentru ea, cât și pentru copiii ei, cărora le place extrem de mult Australia și locurile unice de acolo.

„Australia este o locație foarte frumoasă pentru copii. Nu doar pentru copii, ci și pentru cei mici și cei mari. Este frumos acum, mai frumos de atât nu se poate, pentru că este cald. În România este frig, mie nu îmi place frigul, noi o să ne întoarcem în România într-o săptămână, deci am venit oarecum în vacanță momentan. A fost doar o vacanță.

Nu știu exact cum o să facem mutarea în viitor și când mai exact. Avem planul de a ne stabili la un moment dat aici, dar nu știu când exact. Copiii sunt înnebuniți! Copiilor le place foarte mult, mai ales lui Angelo, care este fascinat de Australia. Acum este mare și înțelege mai bine totul, înțelege altfel totul(...) Va fi foarte greu pentru mine, datorită familiei mele de acolo. Nu o să fie ușor, dar vezi tu, în viață trebuie să faci și sacrificii”, a spus Celia, la un post de televiziune, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303