REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Celine Dion, artista care suferă de o boală cumplită, ar urma să cânte la deschiderea Jocurilor Olimpice

Celine Dion, artista care suferă de o boală cumplită, ar urma să cânte la deschiderea Jocurilor Olimpice

A.F. 26 iulie 2024 | 00:00 293

Cu numai trei zile înainte de începerea Jocurilor Olimpice, faimoasa cântăreață Céline Dion se află la Paris. Se pare că artista va urma să cânte la ceremonia de deschidere, iar alături de ea, ar mai urca pe scenă și alți artiști importanți.

Celine Dion, artista care sufera de o boala cumplita, ar urma sa cante la deschiderea Jocurilor OlimpiceCéline Dion

Luni, la ora 16:32, faimoasa cântăreață Céline Dion a decolat de la Las Vegas, unde locuiește. Ea s-a aflat la bordul unui Bombardier BD-700, avion închiriat de către VistaJet, o companie aeriană cu care faimoasa artistă călătorește adesea, potrivit informațiilor de la adevarul.ro.

Se pare că Céline Dion ar fi acum cazată la hotelul de cinci stele Royal Monceau, din arondismentul 8 al Parisului. Mai mult decât atât, cântăreața urmează să facă și o probă la Dior, pentru ceremonia de deschidere.

De câteva luni de zile circulă zvonul cum că Céline Dion ar urma să cânte la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, însă acesta nu a fost confirmat oficial, până la acest moment. Se pare că artista ar urma să interpreteze melodia L'Hymne à l'amour”, de Édith Piaf.

Céline Dion se află la Paris înainte de Jocurile Olimpice

Un lucru important care trebuie menționat este faptul că prestațiile artiștilor urmează să fie înregistrate, de teama unei probleme tehnice, ori a unei defecțiuni. Amélie Oudéa-Castéra, ministrul Sporturilor, nu a dorit nici să confirme, dar nici să infirme faptul că faimoasa cântăreață Céline Dion ar urma să cânte la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din acest an. „Nu am de gând să spun da sau nu”, a declarat Amélie Oudéa-Castéra.

Alături de Céline Dion mai mulți artiști importanți ar urma să cânte cu această ocazie specială, cum ar fi Aya Nakamura. Cu toate acestea, singurul nume care a fost confirmat oficial până la acest moment este cel al lui Marc Cerrone.

Din păcate, Céline Dion suferă de sindromul persoanei rigide, o afecțiune neurologică care îi afectează vocea. Din cauza acestei probleme de sănătate, artista a fost nevoită să se retragă de pe scenă, iar ultima dată când a concertat a fost în anul 2020, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436