REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Centru de bătrâni din Timișoara, închis de urgență, în urma controalelor cerute de premier!

Centru de bătrâni din Timișoara, închis de urgență, în urma controalelor cerute de premier!

Andreea VREJOIU 10 iulie 2023 | 17:47 815

Un centru de bătrâni din Timișoara a fost închis luni, în urma valului de controale cerute de premierul Marcel Ciolacu! Acesta a solicitat ca toate centrele sociale din România, de stat și private, să fie controlate în această săptămână.

Centru de batrani din Timisoara, inchis de urgenta, in urma controalelor cerute de premier!

Un centru de bătrâni din Timișoara, unde erau cazate persoane fără adăpost, cu o capacitate de 45 de persoane, a fost închis temporar, din cauza neregulilor găsite.

Se pare că bătrânii cazați acolo primeau mâncare alterată. Au fost găsite foarte multe alimente expirate. De asemenea, nu există aviz pentru blocul alimentar. Practic, cei care se ocupau de centru și-au amenajat singuri o bucătărie unde preparau mâncare, fără a respecta însă normele sanitare în vigoare.

Toți cei cazați acolo, fie vor fi relocați în alte centre, fie vor fi duși la spital.

Potrivit acelorași surse, este vorba despre Centrul de găzduire temporară a persoanelor adulte fără adăpost din Timișoara, situat pe Str. Martir Gogu Opre, care aparține Fundației "Timișoara ’89".

În momentul controlului, au fost găsite 47 de persoane cazate în unitatea menționată. Centrul este subvenționat de Primăria Municipiului Timișoara. Pentru fiecare persoană cazată, administratorii primesc între 1.000 și 1.500 de lei, conform antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sunt peste 5200 asemenea azile in toata tara . cine si cat timp trebuie sa fie controlate pentru a fi reglemntate situatiile in afara legislatiei ? multe sunt ale celor care trebuie sa le controleze , o situatie hilara de tip teribil in are autoritatile sunt implicate . vor renunta probabil la aceasta actiune de control cand vor ajunge la anumite personaje din elita politica care se ocupa de aceste azile
1
0
Va rog verificati si la UAMS Agigea si o sa va cruciti ce gasiti acolo la bolnavii psihic ,sefa asistenta Aura are o vorba care le o spune mereu angajatelor ,,eu am nevoie de pat nu de bolnav” stiti cata spaga se ia ca sa internezi acolo pe un bolnav psihic?Trebuie urmariti ca sunt foarte smecheri au relatii peste tot ,in 2011 o infirmiera a spus tot ce se intampla acolo si au musamalizat pana si cu violurile intre ei erau stiute ,batai cu castronul in cap daca nu manca mai repede ,ii lega de pat sefa asistenta cu acordul directorului p***a Ovidiu ,vreau sa va aduc la cunostinta ca au ramas aceeasi nemernici la putere si tot asa fac si acum ,dar angajatii sunt amenintati sa taca daca vor sa isi pastreze serviciul .
2
0
Pandele stia ce a facut cu sesizarea aparuta in presa. Automat si firea , o mare doamna??. Dar oamenii pusi de ei in functii in Ilfov stiau??? Da ! Consiliera ei care primea bani publici pentru ce stia??? da! Budai este dovedit de asociatia din presa . stia clar si ce a facut a acoperit totul dar sa nu credeti ca fost gratis sau pe niste pesti. CIOLACU MAI AI PUTIN TIMP SI EXPLOADEAZA TOTUL . BUDAI FIREA PANDELICA SI GASCA ILFOF a PSD . JIGODIILOR> NU VA E RUSINE> HOTI ORDINARI>
4
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166