REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Centrul Antidrog Constanța a rămas fără șef. Vezi motivul!

Centrul Antidrog Constanța a rămas fără șef. Vezi motivul!

Victor ROTARU 2 mai 2023 | 00:00 4356

Șeful Centrului Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța, Marius Cristian Oprișan, și-a încheiat activitatea la vârful instituției! Acesta a ieșit la pensie pe 1 aprilie 2023, interimatul fiind asigurat de către George Nicolae. Potrivit informațiilor noastre, urmează să se organizeze un concurs pentru ocuparea postului în fruntea centrului în cursul lunii curente.

Centrul Antidrog Constanta a ramas fara sef. Vezi motivul!Marius Cristian Oprișan

Marius Cristian Oprișan, fostul șef al Centrului Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța, a ieșit la pensie. Acesta a obținut postul în 2013, pe 25 iulie a susținut examenul pentru centru regional Constanța – Tulcea, iar pe 23 august 2013 a primit numirea pe post. Acum, în fruntea centrului este George Nicolae, asigurând interimatul până la organizarea concursului, care potrivit informațiilor noastre va avea loc în luna mai a anului curent.

Cu toate că a ieșit la pensie, Marius Cristian Oprișan nu a părăsit „câmpul muncii”, acesta activând în privat, la centrul Equitas, un centru care se ocupă cu toate tipurile de dependențe, acesta fiind localizat pe strada Daliei nr. 10, Constanța.

Centrul Antidrog Constanta a ramas fara sef. Vezi motivul!

Începând cu 1 aprilie eu am ieșit la pensie. De acum îmi voi desfășura activitatea în cadrul centrului Equitas. Sunt niște reorganizări acolo, și profitând de experiența pe care o am, îmi voi continua activitatea în privat.”, a declarat pentru Replica Marius Cristian Oprișan, fostul șef al Centrului Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa stii ca nu m-am gandit la ce spui! Ai mare dreptate!Explica multe! Referitor la George, nu imi e prieten. Fost coleg de scoala, nici macar de clasa. L-am reintalnit de vreo 10 ori in ultimii 30 ani, dar am auzit ca a ramas neschimbat.
0
0
Sa-l puna pe Rafte ca stie mai multe retete ca oricina da concurs cu el !!! Fwutu-ti drwogatul matii ! Abia astept sa dam nas in nas !!!
1
0
O căutare deschisă a partenerilor sexuali în orașul tău și în funcție de interese, totul este anonim și gratuit deocamdată. Lucru foarte tare, folosește ----> urlis.net/club
0
1
La antidoping nu este nevoie de oameni dastia asha cum il prezinti tu pe prietenul tau ma,ci de daia care sa spuna:"sa traiti am inteles",sau tu nu stii cine sunt in spatele marilor retele de traficanti.
5
0
Sa ramana George Nicolae! E un tip destept , modest si serios. Il cunosc din scoala generala. Numai de de bine am auzit despre el!
1
0
lasa ca gasim repede un sef la partid , asta sa fie problema
0
0
are tot dreptul la o pensie ...frumoasa, a rezolvat drogalaii!
1
4
Sa-l pună pe Filip, că se pricepe!
1
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016