REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
28.4° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Centrul de vaccinare din Pavilionul Expozițional Constanța și-a DESCHIS porțile. CHIȚAC, prezent

Centrul de vaccinare din Pavilionul Expozițional Constanța și-a DESCHIS porțile. CHIȚAC, prezent

Replica API 8 februarie 2021 | 11:13 3957

Cel mai mare centru de vaccinare din județul Constanța devine funcțional începând cu data de 8 februarie. Centrul de pe Bulevardul Mamaia 331A va prelua, astfel, fluxurile de la Spitalul Militar Modular de Intervenție și Tratament (SMMIT) Constanța.

Primarul municipiului, Vergil Chitac, participă la deschiderea Centrului de Vaccinare.

,,Spitalul Militar Modular rămâne cu cele 6 fluxuri în momentul de față, cele pe care le-a asigurat DSP. După primele două- trei zile, lucrurile vor intra în normal. Centrul de vaccinare va funcționa în intervalul 08.00-20.00. Le mulțumesc colegilor și colegelor de la DSP, ele au făcut posibil tot efortul ăsta. Mie mi se pare un spațiu decent.” a declarat primarul Constanței, Vergil Chițac.

Persoanele care au deja programări la unitatea modulară de pe Stadionul „Portul”, vor fi notificate prin SMS despre schimbarea adresei de vaccinare. Important de menționat este faptul că beneficiarii nu își vor pierde programările.

Mutarea fluxurilor a venit ca urmare a unei analize minuțioase realizate de autorități, prin care a fost determinat că Pavilionul Expozițional permite o utilizare eficientă a resursei umane și, în același timp, se va gestiona mai bine numărul mare de persoane care vor să se imunizeze, ținând cont de preconizata creștere a capacității de vaccinare.

În primă fază, vor fi asigurate 8 fluxuri de vaccinare, însemnând o capacitate de imunizare de 576 de persoane pe zi. Până la sfârșitul săptămânii viitoare, vor fi operaționalizate alte 6 noi fluxuri. De altfel, Pavilionul Expozițional poate ajunge până la o capacitate de 40 de fluxuri.

Centrul de pe Bulevardul Mamaia 331A a fost amenajat de Primăria Municipiului Constanța, în grija căreia va intra și asigurarea resursei umane necesare, dar și gestionarea logistică pentru o funcționare fluidă a procesului de vaccinare.

Ultima situație actualizată arată că un număr total de 32.340 de doze au fost administrate în județul Constanța - 31.960 cu vaccinul dezvoltat de Pfizer BioNTech și 380 cu vaccinul dezvoltat de Moderna. De altfel, numărul total al persoanelor vaccinate în județul Constanța este de 26.709.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DOMNULE CHITAC ACUM SUNTETI IN FUNCTIE NU VEDETI BLOCUL CARE SE CONSTRUIESTE NU PE TROTUAR CI CHIAR PE STILPU DE ELECTRICITATE SAU NICI ACUM NU AVETI CE SAI FACETE ASA O AVEA AUTORIZATIA INTERSECTIA BABA NOVAC - POPORULUI
4
0
Primare fugi dreaq ca esti dezastru.
8
4
macar a facut ceva pasi, n-a inaugurat centrul de pe facebook. vai de capul tau, primare, mai ramanea sa tai panglica si erai legenda.
8
5
minune mare a mai calcat nea premaru si prin costanta ca altfel activitate zero orasul arata parasit
18
5
V.am facut din vorbe. M.ati votat, acum sugeti.o. V.am prostit ca psd.ul sunt hoti si corupti, dar eu vorbeam de fapt de noi, de pnl. Daca n.aveti cap, sau aveti dar sunt seci. V.ati luat ca prostii dipa fenta. Nici Hagi in vremurile lui bune nu fenta atat.
14
8
au anuntat ca nu cresc pensiile anul asta. Nici alea mici, nici alea mari. Vestea buna e ca nici nu scad. Nici alea mici, nici alea mari. Sictir, jegurilor!
10
6
Omul acesta de cand a fost ales, se plimba mai tot timpul. Nu a prezentat niciun proiect propriu pana acum, iar Constanta arata tot mai jegoasa. Ma simt tradat si imi pare rau ca l-am votat, va spun sincer.
32
4
Alta ocazie sa se sifoneze banii publici in alte tari cabinetele medicilor de familie si farmaciile asigura calitatea actului medical la noi inchiriem pavilioane cu banii prostilor
13
2
nici pana acum nu a fost arestat patronul de la cimitiru central, nu da fiscal, si cand a cazut gardu a scapat, acum is face treaba la greu cu guvidul, e marfa.
9
3
Grabiti vaccinarea mai sunt locuri vacante la cimitirele din judet
9
8
Zici ca cine stie ce mama dracu a inaugurat. Bre nea amirale, nu ti a fost greu sa te trezesti asa devreme?am auzit ca ajungi pe la 12 la birou. Madame Ovanesian nu a fost prezenta sa mai faca ea niste poze si sa ne mai spuna ce a visat ea aseara si o sa faca in curand. Vai de capul vostru. Ce o fi fost in mintea mea sa pun stampila pe tine nu stiu. Esyi si mai batut in cap si mai golan ca restul candidatilor
35
4
Din ce am citit, de pe 11 februarie vor fi suplimentate locurile, deocamdata sunt blocate la 0. Lipsa de comunicare e grosolana
21
1
A venit singur? pai si Felicia? Papu Hira cu machedonii? pai daca nu e tripleta toata la pavilion, nu se stie ce se poate combina. Poate le vin idei... Felicia stie sa traga bani de la primaria Cta, doar a fost avocata oamenilor lui Mazare. Si Hira? Poate vine cu frasu cu varsu sa renoveze pavilion. Se poate domnu amiral?
28
2
da..da...el lipsea..
26
2
n-am inteles de ce se fandoseste premarele ameral pe acolo? Zici ca doar ce a termenat de construit sala aia de la zero. mai e putin si o sa inaugureze si cacatii de caine de pe trotuare....
38
4
Si pe ROVACIINARE de ce nu exista nici un centru in Constanta boss? numai Harsova Mangalia Medgidia? hai msi sugetiooo mai flacai
30
2
SI CAND O SA APARA SI MUNICIPIUL CONSTANTA PE PLATFORMA DE VACCINARE? CUM SA TE PROGRAMEZI DACA MUNICIPIUL NU APARE? PREFECTUL NUMIT PE INTERESE CE PARERE ARE?
41
2
Mincinosi,guvern mincinos,primar mincinos.
38
9

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620