REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Vin., 26 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6802
20.4° Constanța Vineri, 26 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6802
 

Centrul Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Constanța nu găsește clădire pentru noul sediu!

Centrul Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Constanța nu găsește clădire pentru noul sediu!

Andreea VLAICU 26 iulie 2024 | 00:00 241

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a lansat la începutul lunii iunie o procedură de licitație prin care anunță că este în căutare de servicii de închiriere a unui spațiu pentru funcționarea Centrului Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 2 Sud Est Constanța, respectiv Oficiul Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Constanța. Iată că a fost fără succes, iar din cauză că nu au fost depuse oferte, licitația va fi repetată.

Centrul Regional pentru Finantarea Investitiilor Rurale Constanta nu gaseste cladire pentru noul sediu!Constantin Herda

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale au anunțat, prin lansarea unei proceduri de licitație, că este în căutare de un nou sediu. Mai exact este vorba despre un contract în vederea contractării de servicii de închiriere a unui spațiu de birouri, exclusiv în municipiul Constanta, pentru sediul Centrului Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 2 Sud-Est Constanța si cel al Oficiului Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Constanța. Perioada pentru care se va semna contractul este de 5 ani.

Ce spune directorul Centrului Regional AFIR Sud-Est

Contactat de către reporterii Replica, Constantin Herda, directorul general al Centrului Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 2 Sud Est Constanța a spus: „Trebuie să scoatem din nou la licitație contractul. Nu au fost depuse oferte, nu s-au înscris”. 

Centrul Regional pentru Finantarea Investitiilor Rurale Constanta nu gaseste cladire pentru noul sediu!sediul actual al Centrului Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 2 Sud-Est Constanța

Contractul de închiriere pentru sediul actual a expirat

Reamintim faptul că a expirat contractul pentru închirierea actualului sediu, are se află pe strada Revoluției din 22 Decembrie 1989 nr. 18. Potrivit lui Constantin Herda, atunci când au trimis o cerere de prelungire a contractului, suma cerută a fost cu mult majorată și anume la 20.000 de euro. Atunci, s-a decis la nivel de conducere să lanseze o licitație pentru a găsi un nou sediu.

Ce dotări trebuie să aibă spațiul

Spațiul trebuie să fie într-o clădire de birouri, dotată cu utilități și spații de parcare, necesare funcționării. Suprafața spațiului trebuie să fie de aproximativ 1.000 de mp, care trebuie să cuprindă spații de birouri, spațiile comune, sala de ședințe, birourile celor trei directori, secretariatul, camera de audiență, biroul necesar organelor de control, camera, pentru server, grupuri sanitare și camere tehnice. Spațiul trebuie să dețină o parcare rezervată cu minimum 10 locuri.

Centrul Regional pentru Finantarea Investitiilor Rurale Constanta nu gaseste cladire pentru noul sediu!captură din anunțul licitației

Ce este Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale este o instituție publică în subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Își desfășoară activitatea conform prevederilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 41 din 18 iunie 2014, privind înființarea, organizarea și funcționarea Agenţiei pentru Finanțarea Investițiilor Rurale prin reorganizarea Agenției de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436