REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.8° Constanța Joi, 3 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6871
12.8° Constanța Joi, 3 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6871
 

Centrul Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Constanța se mută în casă nouă!

Centrul Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Constanța se mută în casă nouă!

Andreea VLAICU 6 iunie 2024 | 00:00 1562

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a lansat recent o procedură de licitație prin care anunță că este în căutare de servicii de închiriere a unui spațiu pentru funcționarea Centrului Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 2 Sud Est Constanța, respectiv Oficiul Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Constanța. Închirierea se va face pentru o perioadă de 5 ani, iar valoarea contractului se ridică la maximum 13.350 de euro.

Centrul Regional pentru Finantarea Investitiilor Rurale Constanta se muta in casa noua! Sediu AFIR

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) caută sediu! Instituția a lansat o procedură în vederea contractării de servicii de închiriere a unui spațiu de birouri, exclusiv în municipiul Constanta, pentru sediul Centrului Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 2 Sud-Est Constanța si cel al Oficiului Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Constanța. Perioada pentru care se va semna contractul este de 5 ani. 

Centrul Regional pentru Finantarea Investitiilor Rurale Constanta se muta in casa noua!

Ce dotări trebuie să aibă spațiul

Spațiul trebuie să fie într-o clădire de birouri, dotată cu utilități și spații de parcare, necesare funcționării. Suprafața spațiului trebuie să fie de aproximativ 1.000 de mp, care trebuie să cuprindă spații de birouri, spațiile comune, sala de ședințe, birourile celor trei directori, secretariatul, camera de audiență, biroul necesar organelor de control, camera, pentru server, grupuri sanitare și camere tehnice. Spațiul trebuie să dețină o parcare rezervată cu minimum 10 locuri.

Centrul Regional pentru Finantarea Investitiilor Rurale Constanta se muta in casa noua! captură din anunțul licitației

Valoarea estimată a contractului este de maximum 13.350 euro fără TVA. Banii vor fi finanțați prin Programul Național de Dezvoltare Rurală până la sfârșitul anului 2025, după care se va stabili o altă sursă de finanțare.

Ce spune directorul Centrului Regional AFIR Sud-est

Contactat de către reporterii Replica, Constantin Herda, directorul general al Centrului Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 2 Sud Est Constanța a spus: „Contractul de închiriere pentru sediul actual a expirat. Am făcut cerere de prelungire a contractului, însă suma cerută este de 20.000 de euro. S-a decis la nivel de conducere să lansăm o licitație pentru a găsi un nou sediu. Vrem un sediu mai mare, de 1.000 de mp”. Potrivit informațiilor noastre, actualul sediu ar aparține firmei Frisia Holding SRL, care se ocupă cu dezvoltarea imobiliară.

Centrul Regional pentru Finantarea Investitiilor Rurale Constanta se muta in casa noua! Constantin Herda

Ce este Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale este o instituție publică în subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Își desfășoară activitatea conform prevederilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 41 din 18 iunie 2014, privind înființarea, organizarea și funcționarea Agenţiei pentru Finanțarea Investițiilor Rurale prin reorganizarea Agenției de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515