REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Joi, 5 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6843
18.6° Constanța Joi, 5 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6843
 

Cererea lui Vlad Pascu de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu, respinsă de Judecătoria Mangalia

Cererea lui Vlad Pascu de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu, respinsă de Judecătoria Mangalia

A.F. 9 iulie 2024 | 18:15 1150

Cererea lui Vlad Pascu, şoferul drogat care a accidentat mortal doi tineri în localitatea 2 Mai, de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu, a fost respinsă de Judecătoria Mangalia, solicitarea fiind considerată neîntemeiată. Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi atacată în termen de 48 de ore de la comunicare.

Cererea lui Vlad Pascu de inlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu, respinsa de Judecatoria MangaliaVlad Pascu

„Judecătoria Mangalia (...) respinge ca neîntemeiată cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu, formulată de inculpatul Pascu Matei Vlad, cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului (...). Obligă inculpatul Pascu Matei Vlad la plata cheltuielilor judiciare către stat, în sumă de 100 lei. Cu drept la contestaţie pentru inculpat şi pentru procuror, în termen de 48 de ore de la comunicarea prezentei“, se arată în soluţia judecătorilor.

În octombrie 2023, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia l-au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pe inculpatul Vlad Pascu, din Bucureşti, pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului.

„În sarcina inculpatului s-a reţinut că, în dimineaţa zilei de 19 august 2023, a condus pe drumurile publice un autovehicul, sub influenţa substanţelor psihoactive, iar, la intrare în localitatea 2 Mai, a acroşat un grup de persoane care se deplasau pe marginea drumului. În urma impactului, a rezultat decesul numiţilor O.A.S. (21 ani) şi D.R.M. (20 ani), precum şi vătămarea corporală a numiţilor B.D.D. (18 ani), C.V.A. (20 ani) şi I.C.I. (20 ani). De asemenea, se reţine că, după producerea accidentului, inculpatul a părăsit locul accidentului“, au transmis procurorii, la acea dată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oxicomanu' vrea acasa la mamica drogata. Rabdare, o sa fie scapat imediat. Au dat mita drogalaii de parinti.
3
0
stai acolo închis fmmm de jeg drogat,vrei afara, sa ieși când mi oi vedea eu ceafa, jegggule pateu să mănânci așa cum râdeai tu de cei care mănâncă pateu, auzi vrea cerere de înlocuire.o sa ți o aprobe matttaaa
7
0
Păcat....ratează festivalul de la Costinești. Anul viitor cu siguranță îl vedem la Neversea. Aveți încredere.
17
1
Ii dau specialii la domiciliu ca si ei s-au mirat cum sa voteze 50% de prostani cu pcr
10
1

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516