REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
21.2° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

CERONAV, tot mai aproape de construirea PROPRIULUI CAMPUS

CERONAV, tot mai aproape de construirea PROPRIULUI CAMPUS

Replica API 2 decembrie 2021 | 16:51 2128

Veste bună pentru navigatori. Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din transporturi Naval (CERONAV) se va extinde. În acest sens, Primăria Municipiului Constanța a eliberat în cursul lunii noiembrie, un certificate de urbanism ce prevede construirea unui nou corp de învățământ și a unui bazin de antrenament. Vă reamintim că, CERONAV asigură pregătirea teoretică și practică a personalului maritim, fluvial, portuar și a personalului de la bordul platformelor petroliere.

Centru Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale se extinde. Recent, CERONAV s-a interesat asupra reglementărilor urbanistice ale terenului din curtea bazei de instruire și antrenament de pe malul lacului Siutghiol. Astfel, în cursul zilei de 15 noiembrie a.c., Primăria Municipiului Constanța a eliberat certificatul de urbanism cu numărul 3565. Documentul prevede construirea unui nou corp de învățământ și cazare, dar și un nou bazin de antrenament. Construcția ar urma să fie edificată la baza nautică situată pe Aleea Universității. Vă reamintim că, CERONAV asigură pregătirea teoretică și practică a personalului maritim, fluvial, portuar și a personalului de la bordul platformelor petroliere. CERONAV este certificat conform standardelor ISO 9001:2008 și în prezent organizează peste 80 de tipuri de cursuri pentru personalul navigant maritim și fluvial și pentru personalul portuar și de la bordul platformelor petroliere.

Date despre CERONAV

Înfiinţat în anul 1976, sub denumirea de Centrul de Perfecţionare a Lucrătorilor din Marina Civilă cu scopul de a acoperi cerinţele de pregătire şi perfecţionare ale personalului navigant maritim, schimbându-şi pe parcurs denumirea în Centrul de Instruire şi Perfecţionare a Lucrătorilor din Marina Civilă şi mai târziu în Centrul de Perfecţionare a Personalului din Marina Civilă şi Calificare Personal Exploatare Portuară, fuzionează în anul 2003 cu Centrul de Perfecţionare a Personalului din Navigaţia Fluvială din Galaţi, devenind CERONAV şi extinzându-şi sfera de activitate prin cumularea instruirii personalului maritim şi portuar cu cea a personalului fluvial.

În prezent, CERONAV oferă servicii de instruire pentru personalul navigant maritim, fluvial şi de la bordul platformelor petroliere, înregistrând anual un număr de aproximativ 40.000 de cursanţi.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cazare la Ceronav! O sa ia tarife de Dubai!
0
0
Si cu constructia de vapoare ce facem,santem sclavi altor natiuni
4
0
Care ar fi vestea buna pentru navigatori? Cineva cheltuie banii care vor trebui luati inapoi de la navigatori.
6
0

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365