REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 1 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6869
11.4° Constanța Marți, 1 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6869
 

Cerșetorii au luat cu asalt cimitirele, de Moșii de Vară

Cerșetorii au luat cu asalt cimitirele, de Moșii de Vară

Virgil STOIAN 23 iunie 2024 | 00:00 1451

Cerșetorii, mari și mici, au luat cu asalt cimitirele sâmbătă, 22 iunie. Oamenii au venit să împartă pomeni, cu ocazia Moșilor, spre fericirea abonaților care s-au strâns în apropierea mormintelor sau la porțile cimitirelor, așteptându-și pachetele. Sărmanii s-au întors acasă cu saci întregi de alimente, unii dintre aceștia venind chiar și în familie, pentru a primi mila trecătorilor.

Cersetorii au luat cu asalt cimitirele, de Mosii de Vara
Ca de fiecare dată când este o sărbătoare unde creștinii dau de pomană pentru pomirea morților, cimitirele se umplu de cei nevoiași pregătiți să primească pachetele cu de-ale gurii. Chiar dacă a fost o căldură infernală, cerșetorii au fost prezenți în număr foarte mare și de această dată asaltând credincioșii pentru primi pachete. Unii au venit pregătiți cu saci, pentru a-și face provizii de alimente.

Cersetorii au luat cu asalt cimitirele, de Mosii de Vara
Chiar dacă este interzisă prin lege, cerșetoria încă este prezentă la Constanța. Unii dintre așa zișii cerșetori câștigă adevărate averi din milă, profitând de milostenia oamenilor.

Cersetorii au luat cu asalt cimitirele, de Mosii de Vara

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce mercedesuri conduc mai oamenii,bătrăni aceia trecuti de 70 de ani care asteapta in incinta cimitirului un pachet de mâncare ,sfioși cu capul in jos ???Măi voi chiar nu mai aveti nici un pic de oamenie în voi ...vai de părintii vostri cu așa odrasle
1
0
Da ,da,da ...dacă stai sa te odihnesti pe o bancă de caldura ,sau daca te duci cu o punga plina cu alimente pe care tu om milostiv care doresti să imparti după viziunea unora te numesti cersetor .De ce mai suntem cersetori ca nu am cersit fonduri europene cu firme fictive , ca sa ne imbogatim ca toti parveniții ???Rusine sa vă fie pentru asemenea articol. Si ei nu cersesc nu cer nimic ,oamenii ce vor să impartă le oferă mâncare pentru cei ce-au trecut in nefiintă .De ce sunt cersetori ?
1
0
Să îi ei acasă să îți rezolve nevasta este mai bine?.
2
3
Unde ești tu Nicolae Ceaușescu să îi încarci pe boschetari in duba sa ii duci la munca????
8
0
PENTRU BARBU...EI NU CERSESC...S-AU INVATAT CU...POMENILE ELECTORALE...VAUCERE DE SOMN...VAUCERE DE STAT DEGEABA...VAUCERE DE ALIMENTE...VAUCERE DE CURET ELECTRIC...VAUCERE DE STAT LA UMBRA NUCULUI BATRAN...DE CE SA MUNCEASCA???IAR LA PENSIE, VOR DEVENI...FOARTE VULNARABILI...ACESTE PUTORI ...SA AVEM GRIJE DE PUTORI...
7
1
Unii dintre așa zișii cerșetori câștigă adevărate averi din milă ii cunoasteti ? i-ati vazut cu mertzane ? si cum ii deosebim de cei muritori de foame ? si de ce nu ii ia politia ptr venituri ilicite ? ptr ca nimeni nu stie cine cat si din ce castiga in tara asta ? pai e valabil ptr mult mai multi de la oameni de afaceri si profesii liberale la politicieni si bugetari de lux
6
1
Ce sa mai zicem de cersetori in proximitatea cimitirelor? Pare stare de normalitate Dar cand vezi cersetori in incinta unui MC D., care te hartuiesc ce sa mai zicem? Niste plozii de coloratura stau si cum vad un client care doreste sa comande la automat, vin si il agaseaza cu " imi dai si mie un leu" sau ss-i cum peri un sandwich. Alooo, manageri, dormiti?
10
0
Acestia clar nu cersesc sa faca bani multi,ci din saracie cumplita. Umili si fara viitor,probabil si cu copii acasa,incearca sa supravietuiasca. Nu e bine sa-i bagi in aceeasi oala pe toti. Cersetorii?! Sunt oare mai buni cei care au adus Romania la acest nivel de saracie? Nu ei ar trebui blamati? Sau hai sa respectam niste bogati cu averi din furt, alte infractiuni. Pe bune? E trist sa vedem oameni renuntand la demnitate pentru niste pomeni la cimitire si este degradant sa acuzi acesti oameni sarmani. Cine-i judeca nu poate fi numit om,ci doar o forma de viata care seamana cu omul.
5
11
După cum se vede în poze sărmani nu pre le place sai bată soarele trag la unbra, sau o fi ascultat recomandările doctorilor?
10
1

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515