REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 3 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6871
11.4° Constanța Joi, 3 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6871
 

Cerul Constanței va fi brăzdat de lasere, lumini și culoare

Cerul Constanței va fi brăzdat de lasere, lumini și culoare

Virgil STOIAN 5 iunie 2024 | 00:00 14073

Vineri seara, începând cu ora 20, Piața Ovidiu din Constanța va fi gazda celui mai mare spectacol de lasere care a fost pus în scenă până în prezent pe litoralul românesc.

Cerul Constantei va fi brazdat de lasere, lumini si culoare
De la lumina soarelui și până la cea a lunii, cerul de deasupra centrului istoric al orașului va fi învăluit într-o simfonie a culorilor, a imaginilor, a sunetelor și a efectelor speciale, care promite să îi ducă pe toți cei prezenți într-o lume de basm, plină de mistere și de povești.
Atmosfera de la „Symphony of light“ va deveni pe alocuri incendiară, grație efectelor pirotehnice și a dansului cu foc realizat de una dintre cele mai apreciate trupe de dansatori profesioniști din România. Aceasta a pregătit un scenariu special pentru întâlnirea cu publicul constănțean, din care nu vor lipsi personajele mitologice, istoria și eterna luptă dintre bine și rău.  
Constanța și Dobrogea va fi și ea prezentă în toată această poveste prin elevii Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria“, care vor pune în scenă un program autentic dobrogean, cu numeroase influențe specifice spațiului dintre Dunăre și mare.
Atmosfera incendiară din Piața Ovidiu va continua până spre miezul nopții grației unui spectacol marca Delia, care va aduce pentru prima dată la Constanța ultimul său spectacol, „Rockadelia“.

Cerul Constantei va fi brazdat de lasere, lumini si culoare
„Symphony of light“ este un proiect organizat de Asociația Culturală Obsidian cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, care va oferi o altfel de deschidere a sezonului distracției la malul Mării Negre.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De patru ani ne rupem autoturismele, din cauza firmelor de apartament ce au fost agreeate in Constanta. Cat despre calitatea lucrarilor si a materialeler, se pare ca tot orasul va arata ca Peninsula Ovidiu. Si omul asta m,ai vrea inca un mandat, pentru noi sau pentru ei? Duca-se!
2
0
Aveți o obsesie cu Piata Ovidiu, vreți neapărat să-i goniți pe cei care locuiesc acolo !
4
0
Chitac isi face campanie pe banii nostri! Sper sa se trezeasca la realitate toti constantenii sa nu mai voteze PNL!
14
6
Si uite cum isi plateste Chitac din bugetul local propaganda electorala. La anu Chitac si PCR o sa ne rupa cu taxele daca vor fi votati din nou.
21
5

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515