REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.1° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
24.1° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

CFR Călători va avea VAGOANE pentru BICICLETE în trenurile care vin la MARE

CFR Călători va avea VAGOANE pentru BICICLETE în trenurile care vin la MARE

Replica API 3 februarie 2021 | 00:00 3330

CFR Călători va introduce vagoane speciale pentru biciclete în trenurile care vin pe litoral, iar conducerea companiei consideră că această inițiativă se va bucura de un mare succes.

Toate trenurile interne ale CFR Călători vor avea începând din 2022 sau 2023 locuri prevăzute special pentru transportul bicicletelor, în conformitate cu legislaţia europeană, a anunțat Dan Costescu, directorul general al companiei.

Ulterior, compania de stat vrea să introducă un concept nou, și anume vagoane dedicate exclusiv bicicletelor, iar traseele cele mai importante vizate sunt cele spre litoral. Practic, cei din București, de exemplu, își vor pune dimineața bicicleta în tren, se duc la mare pentru a se plimba prin stațiuni, iar seara o urcă iar în trenul special și se întorc în Capitală.

Dan Costescu

“Noi lucrăm şi la un concept nou de vagoane dedicate exclusiv bicicletelor, unde pot să intre 30-40 de biciclete. Părerea mea este că va fi un mare succes. Am sondat deja, şi pe rutele turistice ele vor fi un mare succes. Va fi ruta spre Valea Prahovei, vor fi rutele de lângă munte, de lângă oraşele mari, de lângă Timişoara, de lângă Cluj, chiar şi de lângă Iaşi spre Vatra Dornei, rutele spre mare, unde foarte mulţi vor să-şi pună bicicleta în tren, să plece dimineaţa la mare, să meargă la plajă în Constanţa, de exemplu, iar seara bicicleta în tren, înapoi în Bucureşti. Fără mijloace de transport în comun, doar cu bicicleta”, a arătat Dan Costescu.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Așa Arată Trenurile În America
0
0
M as bucura nespus de mult sa vad in 2023 trenuri către Vatra Dornei cu locuri pentru biciclete Anul asta chiar îmi doresc să călătoresc și să am posibilitatea să îmi pun bicicleta la loc sigur fara a fi zgâriată
0
0
Ia citeste legislatia din nou, ca nu esti la curent. Casca nu e obligatorie, nici vesta in localitate cu iluminat public. Cat de platit, sunt mai mari amenzile la biciclisti pentru abateri mici decat cele de exces de viteza la soferi. Respectam si noi regulile cum le respectati si voi, desi dupa cum vad voi nici nu le cunoasteti macar.
0
0
da vagoane cu bungalou nu bagi,traiti-ar familia, sa mearga si balabusta mea la mare sa se pise la mamaia
1
4
pai da ca daca se opreste trenul pecimp si sta doua ore sa poti sa pedalezi pina la destinatie .
4
0
Tara arde si baba se piaptana! Daca vreti infrastructura dl biciclist mai intai respectati majoritatea! Este o ordine! Si! Purtati casca,nu mergeti cand pe trotuar cand pe strada,purtati vesta reflectorizanta! Exact cum.spune legea!Noi soferii platim pt orice greseala! Voi biciclistii va fofilati printre oameni in parcuri,trotuare etc! Stati la rand!Si respectati regulile!
5
4
Sa faca si pentru trotinete ca e discriminare
2
4
Unde pune geamantanul ?Sau nu are nevoie.
1
1
constanteanu, daca nu mergeti dvs cu bicicleta, nu inseamna ca nu mai merge nimeni.
2
2
mare realizare..........
3
0
pai spaga de firmele de transport locale cu dube sau autobuze pe ruta cta mangalia cine o mai incaseaza? la fel e cu trenurile de naveta intre fetesti cernavoda cta, anulate sau puse la ore nepotrivite ca sa iasa spaga de la transportatorii auto!!! dupa aia spun ca cfr calatori a dat faliment!!!
3
0
Wow. Ne apropiem de anii 90 in tarile civilizate
4
0
internet gratuit Wi-Fi , in trenuri. Cum este in vest . Ar face calatoria mai placuta , si ar castiga clienti.
6
0
O sa le foloseasca pulea spataru vagoanele pt biciclete! Mai.bine ar pune vagoane in care sa ti urci masina si sa mergi de la Constanta pana la Suceava sau Oradea!Cu vagon de dormit!Vagon restaurant! Acum.20 de ani existau! Am.mers eu de la Constanta la Timisoara! Extraordinar de confortabil!
7
3
Benzina va fi tot mai rara. Motorina ramane la armata si agricultura. Exploatarile petroliere se inchid ca au secat. Si asa aflam si noi care este rolul pandemiei in toata povestea. Ne dezvata sa depindem de petrol.
7
2
Si la un moment dat,poti sa-ti iei bicicleta din vagon si sa ajungi pe litoral inaintea trenului!
16
0
dar tovarusul director dece intra constanta mangalia nu se face a douo linie si nu se ia garnituri ca numai putem merge cu vagone di 1850 malaxa sau furati
7
0

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620