REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Chef Dragnea, pus la colț de un ziarist

Chef Dragnea, pus la colț de un ziarist

Valentina CAMARA 6 aprilie 2023 | 00:00 450

După ce Liviu Dragnea și-a lansat emisiunea culinară pe YouTube, un val de ironii a curs în mediul online. Fostul lide PSD nu s-a lăsat intimidat și a venit și cu a doua rețetă. De data aceasta a primit o serie de sfaturi de la un cunoscut jurnalist.

Chef Dragnea, pus la colt de un ziarist

Jurnalistul Răzvan Cucui și fondatorul unei reviste deja celebre de bucătărie, „Bucătăria pentru toți”, a venit cu o serie de sfaturi pentru Liviu Dragnea, după ce fostul lider PSD și-a creat propria emisiune culinară, în online.

Fostul politician a lansat deja cel de-al doilea episod, în care gătește orez cu legume și ciuperci, o rețetă de post, tradițională, după cum afirmă chiar el. În replică la această rețetă, jurnalistul Răzvan Cucui i-a dat lui Dragnea mai multe sfaturi culinare, pentru ca mâncarea pregătită de el să iasă și mai gustoasă.

Răzvan Cucui îi dă sfaturi de gătit lui Liviu Dragnea

Astfel, jurnalistul îl sfătuiește pe Liviu Dragnea să pună puțină sare la prăjit ceapa, astfel încât aceasta să se deshidrateze mai repede. Mai mult, condimentele precum piperul boabe, dafinul sau chimenul trebuie puse tot în ulei, pentru a da un gust mult mai aromat mâncării.

„Fii mai selectiv cu uleiul de măsline! Nu cumpăra dacă nu are trecută aciditatea pe etichetă! În cel mai rău caz, tb să fie 0,8-1. Aici îți dau dreptate – hoții ăștia cu supermarketurile vând motorină;

Pune mazărea odată cu ceapa! Nu se va găti dacă o pui ultima, Sau fierbe-o separat și folosește supa, Sau folosește din aia… nu, că-i de la străini!;

Pune cimbrul aproape de final. Dacă îl pui la început riști să-ți amărască mâncarea;

Important: răstoarnă de câteva ori și pune capacul după ce ai oprit focul! Dacă o lași nemișcată sub capac, orezul de la fund va absorbi toată umezeala, se va fleșcăi și cel de sus rămâne al-dente”, îl mai sfătuiește jurnalistul.

Mai mult, Răzvan Cucui spune că la sfârșit e indicat să se stropească mâncarea cu ulei de măsline, după care se mai lasă câteva minute sub capac.

Liviu Dragnea gătește pe Youtube

Duminică, 2 aprilie, Liviu Dragnea și-a lansat propria emisiune culinară pe Youtube, numită „Bucătăria de acasă”, iar în primul episod acesta a gătit teci. „Bine ați venit pe canalul de YouTube ! Astăzi, vă prezentăm o rețetă delicioasă de teci, pregătită în mod tradițional cu ingrediente proaspete și iubire. În acest videoclip, veți vedea cum să faceți teci crocante și aromate, umplute cu un amestec delicios de legume și carne de vită”, se arată în descrierea episodului. Fostul lider PSD a reușit să strângă până acum 384.808 de vizionări, potrivit evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303