REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Chef Scărlătescu, linșat în mediul online, după ce a ajuns cu mașina la celebra Poartă din Vama Veche

Chef Scărlătescu, linșat în mediul online, după ce a ajuns cu mașina la celebra Poartă din Vama Veche

A.F. 11 iunie 2023 | 00:00 8730

Cătălin Scărlătescu a ajuns, weekendul acesta, la Vama Veche. Vedeta TV a mers și la celebra Poartă, unde a urcat cu mașina sa de lux, dar a fost aspru criticat de internauți!

Chef Scarlatescu, linsat in mediul online, dupa ce a ajuns cu masina la celebra Poarta din Vama Veche

Chef Cătălin Scărlătescu a fost aspru criticat în mediul online după ce a postat pe Instagram o fotografie în care arată cum a ajuns cu mașina până la intrarea spre celebra Poartă din îndrăgita Vama Veche.

Chef Scarlatescu, linsat in mediul online, dupa ce a ajuns cu masina la celebra Poarta din Vama Veche

Fotografia a fost distribuită pe grupuri de Facebook din care fac parte românii care se îndrăgesc Vama Veche iar internauții l-au taxat imediat:

„Chiar s-a stricat Vama...”

„Nu cumva a intrat și cu mașina în apă?”

„Doamne ferește! Până unde s-a cocoțat cu mașina!”

Chef Scarlatescu, linsat in mediul online, dupa ce a ajuns cu masina la celebra Poarta din Vama Veche

”Bine că nu s-a urcat pe poartă, putea mai mult”

„La ce vă mai miră?? La câți cocalari, maneliști, pițipoance, vin acum în Vamă, bucătarul asta e pistol cu apă.”

„Să-i spună cineva târtanului crăcănat că la Vamă nici cocalarii cu beamve nu îndrăznesc să urce până la poarta sărutului”, sunt câteva dintre comentarii.

Chef Scarlatescu, linsat in mediul online, dupa ce a ajuns cu masina la celebra Poarta din Vama Veche

Cunoscutul bucătar a fost criticat inclusiv de fanii săi, pe contul de Instagram:

„Cam de prost gust așa, știm cu toții drumul ala și nu pot decât să îmi închipui câți oameni ai deranjat, i-ai pus să se dea la o parte doar ca să treci tu cu mașina și să urci pe unde în mod normal se merge doar cu piciorul.

„Ford tocmai a devenit marcă mai de cocalari decât BMW”

„Maxim țărăneală de super prost gust!”

„Câți oameni ai deranjat să urci mașina acolo?”, au comentat alți internauți.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce tot atata CHEF? Se zice bucatar, bre! Adica un om care face de mancare. Cat despre nenea asta, nici chef nici bucatar, doar un fel de Vrajitorul din (ga)oz.
2
1
Mie nu mi place în Vamă, dar dacă sunt unele reguli, chiar și nescrise.... De ce sa nu le încalce. El nu respectabili în show regulile, dar în respectarea naturii, nici atât ..... La câți bani are, face ce vrea și când vrea. Urât comportament.
2
2
Ii cădea burtoiul de chef dacă merge pe jos vedeta curului
9
1
Dacă faci copii lasal pe altul să dea la penalty Că tu ești ratat din prima dai pe langă Un master chef nu trebuie să fie o**z La ciolane și carne de porc se pricep multi ca tine și nu sânt master chef Acum ai dat un exemplu de ghiorlan chef in public
9
1
nu exista post tv fara emisiuni cu bucatari care au retete de la mame si bunici . facuti vedete cand fierb apa . de ce nu apar inginieri , fizicieni , doctori , investitori , etc la tv ? probabil la regizori si producatori le rusine ca nu au studii si atunci promoveaza nonvaloarea si tot ce este la nivelul lor . retele tv prea multe si fara rost
12
1
Ia-ti bai mascariciule, Toyota, daca vrei sa iesi de pe sosea.
7
1
Un mitocan libidinos, pe care aceste vremuri defecte l-au transformat in vedeta. Omult atat poate, asta fiind normalitatea pentru un taranoi semidoct.
19
2
Un bun bucatar poate avea uneori si scapari de toparlan,ca cei mai multi din cei cu notorietate la televiziuni. Totusi ,lider de cocalarie este Iohannis,care calatoreste numai la cele mai mari costuri,de parca ar fi mare seic ce a facut numai bine pentru poporul pe care l-a calauzit spre un nivel de trai super,asa ca seicul din Dubai. Suntem dominati de cocalarism si manelism,asa ca la ce sa te astepti?
9
10
Sa mai avem de la poporul roman? Fiti seriosi. Asta se crede cel putin cu 10 stele michell8n dar el saracu e un b7catar mediocru scos din mediocritate de televiziuni. Un betiv notoriu,si nu ca ar fi problema mea ca nu bea nici banii mei nici sanatatea mea nu o distruge, dar promovat asiduu de o armata de oameni doar pt ca a aparut pe sticla. Acest individ crescut pe balta Techirghiolului si pe islazul din 2 mai este un mediocru m meseria lui iar 8n viata de zi cu zi un arogant. Bucataras de bufet suedez ridicand use singur la nivel de inventator de retete si preparate. Scuipat n ochi cand este vazut pe strada
21
3
Taranoi de ultima categorie si bucatar mediocru, cu PR bun.
22
2
tot il mediatizati pe grobianul asta? Chiar au disparut oamenii valorosi din Romania?
25
3
Pe cel care s-a urcat cu Q7 le pe podetul din Satul de Vacanta, l-ati sanctionat. Pe asta?
12
3
Mare vedeta o bucatareasa de kk,care se crede chef,toti bucatarii sunt chefi , partz.......
24
2
Daca nu era si Doinita , degeaba .
13
3
marele ...bucatar ...traeste bine pe ...mancarea fraierlor, da cu gura ,si treaba in ...bucate i buna ,unfla banu si l doare la basc ,trai pe vrajeli la care punem ciocul disperati !
14
4
cine draq mai e si partaru asta....?
17
3
Parafrazand, un taran/t.ig.a.n la costum ( de bucatar) conceput intr-o halta, avortat intr-o balta. Poza Rromaniei cu toate scursurile care o populeaza, in care oamenii normali negrobieni au ajuns o exceptie. Cred ca daca ar da nenea asta niste probe de gatit cu niste bucatari adevarati i-ar da aia cu tigaile in cap. Gestul…specific mitocanesc
28
3
Un mitocan troglodit, un bucatar de popota cu aere de “chef”…
30
3
Pescaria care este ilegala !!! Functioneaza cat e georgescu primar la fel cum este Unbar !!! Atat timp cat primeste nu se ia de ei m ai bine zis este actionar fara acte !!! Yuva nu are nici un act uitativa la OCPI!!! Dar el tipa ca este corect si de neatins
9
2
Chef ăsta pițțipponk știe să facă mămăliga mai bună decât un bucătar (?)
10
3
Ciioara asta borata e bucătar?
28
7
I-am tras-o lui Doina inaintea ta , impotentule, ai ajuns la 60 de ani fara copii un Holtei distrus... Amendat la sange pentru incalcarea legii. Esti tot timpul arogant la tv dar tu n-ai realizat nimic in viata
29
8

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510