REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Cher a spus de ce a avut mereu succes la bărbații tineri

Cher a spus de ce a avut mereu succes la bărbații tineri

A.F. 13 iunie 2024 | 00:00 225

Cher este îndrăgostită până peste cap de iubitul său cu 40 de ani mai tânăr și, desi se bucură de frumoasa vârstă de 77 de ani, cântăreața are o rutină bine stabilită în ceea ce privește aspectul său fizic. Iată care este secretul său și de ce consideră că i-a fost mai ușor să fie pe gustul bărbaților mai tineri decât ea!

 Cher a spus de ce a avut mereu succes la barbatii tineriCher și iubitul său cu 40 de ani mai tânăr

Iconica Cher a oferit recent un interviu pentru DailyMail și, pe lângă discuțiile despre iubitul ei, artista în vârstă de 77 de ani a dezvăluit câteva secrete despre cum reușește să rămână atât de tânără.

Rutina zilnică a cântăreței

“Când sunt acasă, mă trezesc devreme, pe la 6 sau 7 dimineața“, a povestit Cher când a fost întrebată despre rutina sa zilnică.

“Dacă Alexander [iubitul de 37 de ani al lui Cher] este prin preajmă, bem cafeaua împreună pe verandă. Vorbim și el mă distrează pentru că este foarte amuzant. După aceea, cobor și fac exerciții fizice pentru că asta am făcut întotdeauna. Dacă nu este o zi aglomerată de lucru, mă întâlnesc cu prietenii sau îi invit la mine, lucruri obișnuite.”

Un alt element de pe lista lucrurilor obișnuite pentru Cher este pofta de viață. “Îmi place viața, mă simt bine, sunt foarte norocoasă,” a spus Cher când a fost întrebată cum reușește să rămână tânără.

“Nu prea beau și nu fumez. Prietenii mei mereu îmi spun, ‘Cher, ești plictisitoare – bea un pahar de șampanie.’ Am băut două pahare acum câteva nopți pentru că mă tachinau. A fost în regulă, dar nu-mi place în mod deosebit gustul. Am fumat când eram tânără, dar am renunțat când am rămas însărcinată cu fiul meu și nu am mai fumat de atunci.”

 Cher a spus de ce a avut mereu succes la barbatii tineriCher

Cher a avut două căsnicii

Cher a fost căsătorită anterior cu Sonny Bono din 1964 până în 1975, apoi cu muzicianul Gregg Allman din trupa Allman Brothers Band din 1975 până în 1979. Deși a avut relații cu vedete precum Tom Cruise, Val Kilmer și Richie Sambora, Cher consideră că a fost destul de norocoasă în privința suferințelor amoroase.

“Nu mi s-a frânt inima de prea multe ori. Aproape deloc”, a mărturisit Cher.

Renumita cântăreață se întâlnește în prezent cu cântărețul Alexander Edwards, de 37 de ani. Cuplul a fost văzut împreună pentru prima dată ținându-se de mână în noiembrie 2022, a raportat revista People. Bărbatul este cel care a făcut rost de numărul ei de la o cunoștință comună și au început să vorbească prin mesaje.

Artista a continuat să spună că le-a sfătuit pe prietenele ei să nu se îndrăgostească de un bărbat mai tânăr, deoarece “suntem prea bătrâne. Și nu te îndrăgosti prin mesaje,” dar în cele din urmă nu a putut rezista. “Așa s-a dus teoria mea.”

Podcastul nu a fost prima ocazie când Cher a reflectat asupra faptului că bărbații mai tineri tind să se potrivească mai bine cu puternicul ei simț al sinelui. În timpul unei apariții la emisiunea The Kelly Clarkson Show anul trecut, ea a spus: “Dacă nu aș fi întâlnit bărbați mai tineri în viața mea, nu aș fi avut niciodată o întâlnire, pentru că bărbații mai în vârstă pur și simplu nu mă plăceau prea mult. Am avut câțiva iubiți care erau cam de vârsta mea, dar pur și simplu nu le plăceam din anumite motive.”, scrie canal33.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510