REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
20.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Cherecheş a scos din ţară sute de mii de euro, cu sacoşa, pe care i-a dus în Germania

Cherecheş a scos din ţară sute de mii de euro, cu sacoşa, pe care i-a dus în Germania

Mirela PASCAL 29 noiembrie 2023 | 09:01 2179

Chereches şi-a pregătit în detaliu fuga din ţară! Potrivit unui document, prezentat la Sinteza Zilei, edilul-fugar a scos mii de euro din tara în Germania, fix ţara în care a fost prins şi retinut.

Chereches a scos din tara sute de mii de euro, cu sacosa, pe care i-a dus in Germania

Potrivit documentului, mama lui Cherecheş a dat mai multe declaraţii în procesul pe care l-a avut cu ANI, declaraţii care au fost de mare ajutor pentru polițiştii români: "Sumele retrase de fiul meu din acel cont erau ţinute acasă de către acesta sau de către sora mea din Germania" a spus mama lui Cherecheș.

Chereches a scos din tara sute de mii de euro, cu sacosa, pe care i-a dus in Germaniadocumentul carea testă că edilul-fugar a scos mii de euro din tara în Germania

Practic de matuşa cu care a fost prins în maşină. Femeia susţine că din acest cont au fost retrageri succesive făcute de către acesta, însă nu poate preciza cuantumul extragerilor. Mama lui Cherecheş susţine că fiul ei ţinea banii acasă pentru că nu ştia unde e mai bine să îi păstreze, în bănci sau cash. Astfel, banii erau ţinuţi în seif în cele două locaţii.

Chereches a scos din tara sute de mii de euro, cu sacosa, pe care i-a dus in Germaniadocumentul carea testă că edilul-fugar a scos mii de euro din tara în Germania

De altfel banii au ajuns în străinătate după ce Cherecheş a făcut mai multe drumuri în Germania. "De fiecare dată când pleca în Germania, transporta o sumă de bani, la fel şi eu", a mai precizat mama acestuia, potrivit referatului procurorilor.Totodată, din document mai reiese şi faptul că primarul din Baia Mare călătorea aproape lunar în Germania.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fac evaziune la tva de sute de milioane de euro cu firme de apartament in bulgaria si nu-i mai vede nimeni se estimeaza 16 miliarde euro evaziune tva pe tara si nimeni nu face nimic de decenii chereches cu cele 2,5 milioane de lei ale lui e nimic
3
2
Femeia are dreptate.Chestia asta se intampla zilnic.O sa ajunga brațul legii cat de curand la voi.de la maistrii pana la ingineri.
2
2

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365