REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Cherecheș face greva foamei la Rahova. E nemulțumit de condițiile din pușcărie

Cherecheș face greva foamei la Rahova. E nemulțumit de condițiile din pușcărie

A.F. 21 martie 2024 | 21:03 1547

Cătălin Cherecheș a intrat în greva foamei. Primarul fugar ar fi refuzat să mănânce de când a fost adus în România, în urmă cu două zile. În prezent, el se află încarcerat la penitenciarul Rahova pentru perioada de carantină, ulterior va fi mutat la penitenciarul din Aiud.

Chereches face greva foamei la Rahova. E nemultumit de conditiile din puscarieCătălin Cherecheș, adus în ţară

Aflat în carantină în penitenciar, Cătălin Cherecheș a intrat în greva foamei. „Primarul fugar” a refuzat să mănânce încă de când a fost adus în România din Germania, respectiv în urmă cu două zile, spun surse din cadrul ANP.

Surse din penitenciare au explicat care este starea actuală a deținutului Cătălin Cherecheș. El ar fi intrat în greva foamei încă de când a fost adus în țară, la penitenciarul Arad, unde nu a vrut nici măcar micul dejun.

În prezent, el se află la Penitenciarul Rahova, unde a fost băgat, conform procedurilor, în carantină.

Acolo, afirmă sursele din penitenciare, Cherecheș are condiții bune, iar celula este proaspăt renovată, cu termopane, pat nou și lenjerie bună, drept urmare refuzul acestuia de a se hrăni nu ar avea o motivație reală.

Fostul primar mai este vizat în alte dosare penale, aflate pe rol, drept urmare va fi transferat după 21 de zile, la finalul carantinei, în Penitenciarul Aiud.

Cătălin Cherecheș a fost adus în România, în seara zilei de marți, scrie realitatea.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa-l duca in Siberia ca pe Navalnii si pe urma sa vedem ce greva mai face, a dreaqu lepra
3
0
Ce-ai patzit mai Cherechesh,ai platit cazare la hotel de cinci stele si ai ajuns la doua stele,pai cand furai in forma continua de parca era primaria ta nu a maramurechenilor nu te-ai gandit ca pentru furtul din banul public sa face pushcarie si pushcaria nu-i hotel ma ?,asha ca potzi sa faci greva foamei pana crapi pentru ca nu pierde Romania nimic daca scapa de un hotz.
6
0
Friptura și mici ,e satul ăștia ne fură noi muncim și ei fură.toti trebuie aduși și puși la sapă nu tinuti pe bani țări la pușcărie
6
0
Foarte bine tinuti cu apă și bătuți că destul fura țara
6
0
Statul roman sa aiba grija sa nu ne mai iasa chesul din tara!
8
0
La multi ani cu executare!
8
0
sa manaca ce are bajetii mai bun
8
0
Las' ca are de unde slabi, sa zica mersi!
18
0
Eu ma pisam in ghium la Porta Bianca, cred ca si la Rahova plutesc stropi de pipi. Unii arunca cu fecale printre gratii cu mainile...Iad Adevarat , toti cutitarii si drogalaii. Aviz politicienilor corupti
11
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016