REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
20.5° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Chiriaşul care şi-a omorât proprietara fusese la muncă în Germania şi Londra!

Chiriaşul care şi-a omorât proprietara fusese la muncă în Germania şi Londra!

Replica API 24 februarie 2022 | 00:26 2072

A comis o crimă teribilă la Constanţa, însă nu este la primul conflict cu legea penală. Ciprian Alexandru Ţincuş este din Petroşani şi a mai fost cercetat în dosare de furt. A fost plecat în Londra şi Germania, spunând că lucrează în construcţii, ulterior venind în Constanţa, unde stătea în chirie la o femeie în vârstă de 73 de ani. I-a devenit călău acesteia, iar acum va sta ceva timp după gratii.

Ciprian Alexandru Ţincuş

Aşa cum este precizat mai sus, Ciprian Alexandru Ţincuş este din Petroşani, însă nu prea a stat pe acasă. Potrivit informaţiilor noastre, el a fost plecat mai mult prin străinătate, prin Londra şi Germania, acolo unde lucra în construcţii. În tot acest timp, magistraţii Judecătoriei Petroşani îl citau să se prezinte la instanţă, întrucât avea calitatea de inculpat într-un dosar de furt. Apoi a fost cercetat pentru furt şi executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare, parte vătămată fiind SC ENEL Distribuţie Banat SA. Pe 7.09.2020, judecătorii au constatat legalitatea şi temeinicia soluţiei de renunţare la urmărire penală.

Supărat că s-a certat cu iubita, s-a îmbătat și a lovit-o pe proprietară

Iată că Ţincuş a ajuns în Constanţa, unde stătea în chirie la o femeie în vârstă de 73 de ani.

Acesta se certase cu iubita, ea plecând de la domiciliu. Supărat, a consumat băuturi alcoolice, pentru a-și îneca amarul. În acel moment a venit proprietara, care a început să-i reproșeze că-i fură din casă și că nu-și plătește chiria. Individul s-a enervat și i-a dat victimei doi pumni în față, provocându-i dublă fractură de mandibulă și hemoragie craniană. La scurt timp, a decedat. Ciprian a sunat la 112, spunând că așa a găsit-o, că nu știe ce s-a întâmplat. A fost condus la audieri și adevărul a ieșit la suprafață. Pe 21 februarie, Alexandru Ciprian Țincuș a fost arestat preventiv.

Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că în noaptea de 19/20 februarie 2022, aproape de miezul nopţii, în locuinţa victimei din municipiul Constanța, în care inculpatul locuia cu chirie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, în cursul unui conflict spontan, inculpatul a ucis-o pe victima G.P., în vârstă de 73 de ani, pe care a lovit-o de două ori, cu mare intensitate, cu pumnii în figură, astfel că i-a provocat o dublă fractură de mandibulă şi un traumatism cranio-cerebral, cu hemoragie subdurală, leziuni grave care au dus la moarte în scurt timp”, au spus procurorii.

Cercetările continuă sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Liliana IONIŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303