REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Chițac a ajuns la DNA Constanța la audieri. Video

Chițac a ajuns la DNA Constanța la audieri. Video

Andreea VREJOIU 14 iulie 2023 | 00:00 2459

 În fața procurorilor, la audieri, au ajuns, pe rând, Alin Vintilă, directorul de la Logistică și Achiziții, dar și primarul Vergil Chițac. ”Totul este în regulă”, a spus edilul, înainte de a intra la procurori.

Chitac a ajuns la DNA Constanta la audieri. Video

Acesta a declarat jurnaliștilor că totul este în regulă. ,,Nu este absolut nimic. Totul este în regulă”, a spus primarul înainte să ajungă în fața procurorilor.

Video:

Vă reamintim că, procurorii DNA Constanța au efectuat joi, 13 iulie, percheziții la Primăria Constanța. Potrivit informațiilor noastre, este vorba despre achiziția care a condus la organizarea evenimentul, din iunie a.c., cu vapoarele din stațiunea Mamaia.

La scurt timp, edilul a ieșit din sediul DNA, afirmând: ,,Nu pot să vă spun prea multe. Este vorba despre o procedură ce are legătură cu CSM-ul. Nu are legătură cu Primăria”, a transmis Chițac.

Video:

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CLANUL MAZARE-PORC-stantinescu-STRUTinsky se ca reintregi curand si cu TOVARASUL PESEDIST CHITAC !!! Pe cand si kgb-istul comanescu gabriel ? ? ?
0
0
merita sa fie verificat. cred ca banii pe care i-a dat pentru cursele de barci sunt banii cu care trebuia sa maresca salariile DGAS-ului, lucrun pe care amiralul de scaun nu l-a facut. in schim in primarie unde sunt "neamurile" lui a marit salariile. DGAS-ul nu face parte din primarie?
0
0
urmeaza DNA la asfaltarile dezastru facute de escrocii evazionisti Felix si Catalin Sirghei. Ei au distrus orasul sub protectia gastii lui Chitac. Intarzieri uriase, calitate varza tot hai sa vedem cine le-a receptionist gunoaiele de lucrari de mantuiala si unde s-au dus banii in firme fantoma pe sageti
1
0
Cu teodosie inainte, catre municipal. Dumnezeu sa nu.l ierte.
0
0
Așa îți trebuie, trădătorule! Să vedem cine e frustratul acuma! Ha ha!
2
1
Primarul Chitac este unul din cei mai buni primari pe care i-a avut Constanta.
3
6
Daca nu e nimic, ce cauti acolo???
7
0
Chitace ai ajuns la capatul faradelegilor. Degeaba dai din gura ca nu e nimic si ca toata treaba este la Clubul Sportiv Municipal. Aia au luat banii care i-ai dat tu cu gaina de Vintila. Cei mai mari jmekeri va credeati si ati cazut gainii closca. V-a chemat sa va aduca la cunostinta calitatea de suspect pentru delapidare. Tu ai avut avocatul inauntru dinainte dar por.ostul de Vintila a venit cu avocata la vedere ca kkt la kr de frica de puscarie. Te da in primire Chitzace si te duci singur ca face acord de recunoastere
6
0
asta de mult trebuia arestat, ptr pros tia lui
7
0
mazarea te cheama la ea, tra la la la la
6
1
Lăsați împotriva-amiralul in pace!! Daca nici el nu se pricepe la bărcuțe, atunci cine??
2
2

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677