REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.8° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
23.8° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Chițac a retras autorizația de funcționare a localului Le Premier, din zona plajei Modern!

Chițac a retras autorizația de funcționare a localului Le Premier, din zona plajei Modern!

Replica API 8 septembrie 2022 | 23:18 20422

Probleme pentru localul Le Premier, din zona plajei Modern din Constanța! Luna trecută, primarul Vergil Chițac i-a anulat autorizația de funcționare, în urma nenumăratelor solicitări venite din partea vecinilor, din pricina gălăgiei. Societatea în baza căreia funcționează localul, SC Gambino & Lyra SRL, având acționar majoritar pe Spau Atanasie. Și-a căutat dreptatea în instanță însă, ce să vezi?! N-au găsit-o, așa că rămân, în continuare, fără autorizație. Magistrații i-au respins cererea de suspendare a dispoziției semnată de Chițac, pe 8 august.

Le Premier funcționează de anul trecut, prin firma Gambino & Lyra SRL, înființată în 2021. Pe 6 august 2021 a cerut autorizația de funcționare și a primit-o, însă pe 8 august Vergil Chițac a semnat dispoziția de anulare a autorizației. Supărați nevoie mare, reprezentanții societății au mers în instanță, solicitând, pe de o parte suspendarea producerii efectelor dispoziției, dar și anularea acesteia. Pe 1 septembrie, magistrații au respins cererea de suspendare, decizia nefiind definitivă.

”Respinge, ca neîntemeiată, cererea de suspendare a Dispoziţiei nr. 2784/08.08.2022 privind anularea autorizaţiei de funcţionare nr. 945/06.08.2021 pentru desfăşurarea de activităţi complementare la punctul de lucru „Le Premier”, emisă reclamantei, formulată de reclamanta Gambino&Lyra SRL, cu sediul în mun. Constanţa, str. Slt. Ion Alexandrescu, nr. 8, jud. Constanţa, în contradictoriu cu pârâtul primarul mun. Constanţa. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare, cererea de recurs urmând a se depune la Tribunalul Constanţa-Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal”, se arată în minuta instanței.

Tot pe 1 septembrie a fost depusă la instanță și acțiunea privind anularea documentului și încă nu a fost stabilit un prim termen de judecată.

Pentru primul an de înființare, societatea a avut, în 2021, o situație financiară destul de bună. Cifra de afaceri a fost de 2,5 milioane de lei, profitul de 1,4 milioane de lei, dar și datorii de 264.318 lei. Pe lângă Spau Atanasie, care deține 99 % din acțiuni, asociat mai este și Ciornohuz Marian Sebastian.

Anul trecut, societatea a mai ajuns în atenția opiniei publice, după ce Replica a surprinse că în interiorul localului s-a organizat mese întinse, deși era pandemie, iar petrecerile erau interzise.

Vezi VIDEO mai jos:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mi as pl nu mai exista nimic in gunoiu asta de oras. Numai santiere moloz si demolari. Cand o sa va dubleze impozitu kitac pe cotet ca n are de unde sa mai colecteze taxe,sa stiti ca si d aici se trage
2
0
80 la suta au aia a lu constantinescu nu 45
1
0
Analfabetii functionali conduc tara asta mai doamna mata
2
0
Ginerele lu nicusor constantinescu are procent de 45% la carciuma asta vlad il cheama
3
0
un jeg de bodega cu aere de 5 stele Michelin
1
0
Esti mai p***t decat puiul de magar.
1
0
De ce nu are si Cupsa comentarii? Are o temere?
1
0
Fiecare articol cu si despre Chitac este plin de postaci psdisti sau auristi. Fi-mi-ar scarba de voi. Constanta nu merita un primar pnlist. Prea mare tigania aici.
0
3
Ce mai idiot primar
4
1
sa spuna primarul cand termina si cu festival de incultura,mizerie,zgomot infernal,debandada numit neverse?
2
0
ce mweeeeee au luat hastagistii!!!! numai iesit in strada,retardatilor?!?!?!? ...
3
1
Mosule, senilule, cand ne faci program sa si respiram? F M M de handicapat
4
0
nu stia stefanescu cum sa scape de aia de acolo si pac, s-a anulat autorizatia de functionare... ce galagie, acolo e carciuma de peste 20 de ani.
1
1
guitac nici acum NU ESTE apa calda pe magistrala 2. sper sa te ajunga din urma in curand blestemele noastre
3
0
Fk Chitac, fk LePremier si pe aia de la Bucuresti
3
0
A mai distrus o afacere. Au ramas pe drumuri angajati. Mai putine taxe de colectat mai multi bani de cheltuit de la buget. Un comunist obosit acest Chirac.
2
2
de unde doamna mata ne cunoastem noi doi si cum ai stabilit tu apartenenta mea politica analfabetule functional?
3
0
Te ocupi de kknarii primare si orasul e ca azovstal
2
1
Si cum ai vrea sa schimbe conductele, daca mata si tactu l-au votat pe Mazare atatia ani, acu stai si indura pulifrici psd-ist ce esti
4
1
primare,vino in intersectia dacia si stai 1 ora daca reusesti si apoi sa explici cum putem traii noi locatarii in praful si zgomotul atitor excavatoare si camioane.E absurda investitia ta atita timp cit toata zona e racordata la gaze,iar metamorfozarea trotoarelor e o gluma scumpa din pacate pe care o vom platii noi cetatenii.Rusine primare si Consiliului local care doar ridica mana si aproba
4
2
Local scump, p***t si limitat ca sortimente. A, uitam, si machidonesc in plus. Doar privelistea e ceva de capul ei
4
0
Ma bucur. Oricum era un jeg de local. Legea e lege ..
3
0
Distruge toata Constanta pulifriciu asta batran si comunist Inca un an mai rabdam si la gunoi cu el
1
1
Ajungem la mijloc de septembrie si IOC!!apa calda. Tie nu ti-e rusine deloc? Tu nu ai nici un fel de reponsabilitate pentru orasul asta amarat si umilit de voi, administratia?Mai esti si prof.univ.si nu-ti sta bine haina asta de mincinos, deloc! Sa va fi e rusine tuturor politicienilor, deputatilor, sefilor de partide si latrailor care lesinati de grija cetateanului , dar in fapt va doare in cur de noi.
5
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513