REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.8° Constanța Dum., 11 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6818
24.8° Constanța Duminică, 11 August 2024 Anul XX Nr. 6818
 

CHIȚAC: Constanța va avea peste 150 de STAȚII de AUTOBUZ. Cum vor arăta!

CHIȚAC: Constanța va avea peste 150 de STAȚII de AUTOBUZ. Cum vor arăta!

Replica API 19 iulie 2021 | 19:02 3927

Primăria Constanța a demarat procedura în vederea achiziției a peste 150 de stații CT Bus. Anunțul a fost făcut de primarul Vergil Chițac.

”Prea multă vreme Constanța a fost orașul cârpelilor și al lucrurilor făcute de mântuială. De peste 30 de ani, constănțenii așteaptă mijloacele de transport în comun în locuri fără niciun fel de protecție și de confort. Această situație s-a perpetuat în ciuda faptului că realizarea stațiilor de călători pentru mijloacele de transport a reprezentat un obiectiv al CT Bus impus prin contractul de delegare, dar, după vechiul obicei, fosta conducere a CT Bus nu a inițiat nimic în acest sens, iar cei ce trebuiau să îi controleze s-au uitat în altă parte. Vreau să vă anunț că această situație nu va mai dura mult și că am realizat deja, conform legii, consultarea de piață. În acest moment, lucrăm cu toate forțele la caietul de sarcini și suntem pe punctul de a demara procedura de achiziție a peste 150 de stații CT Bus. Acestea vor fi demne de anul 2021 și vor oferi tot confortul necesar călătorilor”, spune Chițac.

”Din cauza birocrației și a tuturor obligativităților pe care le avem, procedurile se desfășoară într-un ritm lent, dar ele trebuie respectate întocmai pentru ca orașul nostru să se poată bucura de un transport în comun civilizat. De aceea nu mă hazardez să estimez momentul la care achiziția va fi finalizată, mai ales că, după cum știm, la licitație e posibil să nu se prezinte nimeni, ofertele de la cei interesați pot fi neconforme, pot exista contestații, pot exista întârzieri de tot felul.

Dar un lucru e sigur: pentru prima dată în peste 30 de ani, administrația locală este interesată de transportul în comun din orașul nostru. Și vă asigur că îl vom aduce la standardele pe care ni le dorim cu toții. Aveți încredere!”, a mai spus primarul.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai, cam multe lucruri miros dubios prin Constanta, cand vine vorba de intazierea fara limite a lucrarilor, statii de autobuz si multe altele? Cine a initiat proiectul cu statiile de autobuz?
0
0
Pai mai Vergile i-ai dat teapa lu nea Gabi Comanescu , ala te asteapta cu contractele si tu i-ai inchis telefonul dupa ce a bagat omu un milion de eurasi in tine la campanie ? Joaca-te cu GC fraiere sa vezi dosare ce iti apar
0
0
scapati orasul si locuitorii de maidanezi, definitiv; adoptati aceleasi prevederi ca in Timisoara, fara caini la bloc ! astfel scapam de mizeria din jurul blocului ,de galagie, de certuri.
6
0
hai ca am rezolvat toate problemele din oras si am trecut la statii BUS. e bine, ne miscam din ce in ce mai bine
5
3
ca vreti sa faceti,dar vrem sa vedem faptic ,ca de vorbe suntem satui!Mai defrisati buruienile din oras ca au crescut mai inalte decat noi,sau poate asa trebuie sa arate oarsul?
11
1
Proiectul se stie ca e de pe vremea fostului primar, dar lasand asta la o parte, e un lucru bun. Pe langa asta ar trebui totusi suplimentata si flota de autobuze. Tot facem linii dedicate, dar nu are cine circula pe ele. Ieri cand am luat 100 dupa nu stiu cat timp nu mai urcasem in autobuz, am zis ca suntem ca sardinele..
11
0
Ba ,stie tot orasu ca nu ai facut nimic si nu vei face nimic.Va apucati de proiectele altora ca pe voi nu va duce capul si fugiti de munca ,si va apucati de alea din care iese spaga groasa . Cand va ia la duba ....
12
2
Mai are nevoie de autobuze in cta toti merg cu masini iar cei ce nu au vor sa isi cumpere una
4
10
sunt disperati dupa bani nu mai stiu din ce kkturi sa isi traga comisioane in timp ce orasul nu se mai vede de buruieni si gunoi
14
4
Cine le face, prietenul Gabi C?
8
1
vrajeala de doi bani, de cand a-ti venit, aveti numai scuze si vaicareli, kakatilor
15
3
De ce ati luat bancile de pe Lapusneanu, din dreptul Parcului Tabacarie ?
22
0
Ce va place si voua achizitiile rapide de unde sare parandartu, baaaaa o sa fii istoriee dar de aia de care toti isi vor aduce aminte cu scarbaa..
23
1
Chiar nu aveti bani pentru patru foi de tabla sa construiti un dispecerat modern la Poarta 1? In afara acelei baraci, totul este super ok.
16
0
Puneti dracu si dati cu ceva pt tantari! Ne au terminat copiii Lasati vrajeala de campanie
36
2
Domnule Primar acesta este proiectul lui Decebal Fagadau o stie toata Constanta ,dumneavostra si cu Omocea nu sunte-ti in stare nici sa cositi si adunat gunoiul din Constanta ,apropo domnule Primar cine este DIRECTOR la A.B.A.D.L?
47
7
Orasul este o rampa de gunoi. Arata mai rau ca oricand. De ce nu intrebati oamenii ce vor, ce dorinte si ce prioritati au ca doar nu suntem la cazarma.
60
4
Chiti, cum e cu flitul luat de la UE pe tentativa de cioarda de 600 milioane, in cardasie cu ala de la GSP ?
46
4
noroc cu tine ca altfel vedeam numai rau.puneti in pret si plata a 450 de politisti locali pentru paza in 3 ture.ati alungat turistii acum alungati si calatorii.
56
5
lol statii de autobuz care vor fi distruse intr o luna ..si in conditile in care cel putin 75 % dintre constanteni merg cu masina proprie ...macar daca in 9 luni nu ati facut absolut nimic plantati din 5 in 5 metri pe bulevardele mari ale municipiului copaci sa aibbe oamenii umbra si oxigen ca de taiat fiecaree primar ce a trecut a taiat si nu a pus nimic in loc.....
66
5
Mars fgm de carpa ce esti. Adica toata vara au stat oamenii in soare de s-au topit si acum te dai rotund va vei face statii? Fgm de ne norocit ce esti. Multa mwe pnl !!!
69
17
Nu avem si noi firme prin Constanta care sa vanda asa ceva?
55
4
Furtul din banul public se cheama carpeala domnule Primar ?
61
11

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118