REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Chițac face audit la serviciul condus de soția lui Dancu, fostul șef al IPJ

Chițac face audit la serviciul condus de soția lui Dancu, fostul șef al IPJ

Mirela PASCAL 5 aprilie 2023 | 00:00 6504

Nu de puține ori, constănțenii s-au plâns că documentele sau cererile depuse la Registratura Primăriei Constanța zac fără răspuns cu lunile în sertarele funcționarilor. Adevărat, aceasta este una dintre multitudinea de probleme semnalate de cetățeni, vizavi de relația cu administrația locală și cu funcționarii primăriei. Pentru a depista sursa problemei, primarul face un audit intern la Serviciul Registratură Electronică și Management Documente, având ca obiect modul de înregistrare și repartizare a documentelor primite, precum și identificarea oportunităților de îmbunătățire a activităților. Serviciul este condus de Antuanela Dancu, soția fostului șef al IPJ Constanța, Constantin Dancu.

Chitac face audit la serviciul condus de sotia lui Dancu, fostul sef al IPJ

La Serviciul Registratură Electronică și Management Documente din cadrul Primăriei Constanța se primesc, zilnic, documente pentru diferite tipuri de solicitări care intră în competența de soluționare a primăriei. Fluxul este continuu, zeci, sau poate chiar sute de cereri pe zi ajung să fie înregistrate în vederea soluționării. Iar despre modul în care acestea își găsesc, sau nu, rezolvare a fost contestat de mai multe ori de către cetățeni, care se plâng că cererile lor zac în sertarele funcționarilor, fără să primească un răspuns…nici măcar în termenul legal de 30 de zile.

Chitac face audit la serviciul condus de sotia lui Dancu, fostul sef al IPJ

Vergil Chițac a luat taurul de coarne și a semnat o dispoziție, pe 3 aprilie, privind efectuarea unui audit intern de proces în domeniul calității la serviciul registratură electronică și management documente, având ca obiect modul de înregistrare și repartizare a documentelor primite, precum și identificarea oportunităților de îmbunătățire a activităților.

Chitac face audit la serviciul condus de sotia lui Dancu, fostul sef al IPJ

Soția lui Dancu, fostul șef al IPJ Constanța, conduce Serviciul Registratură

Pentru cei care nu știu, Serviciul Registratură Electronică și Management Documente, sau Serviciul Relații cu Publicul, este condus de Antuanela Dancu, soția fostului șef al IPJ Constanța, Constantin Dancu. Dancu este unul dintre cei mai vechi funcționari din Primăria Constanța, așa că nimeni nu poate pune la îndoială experiența acesteia. Dar este și unul dintre cei mai bogați. Dancu deține, împreună cu soțul ei, Constantin Dancu, două terenuri în Constanța, un apartament și trei case de locuit, tot în Constanța. Are și două conturi bancare de 85.000 lei, respectiv 130.000 lei.

Chitac face audit la serviciul condus de sotia lui Dancu, fostul sef al IPJConstantin Dancu

Revenind la auditul cerut de Chițac, este o chestiune de timp până când vom avea și o concluzie cu privire la acest control intern și poate, cine știe, lucrurile încep să se miște cumva în Primăria Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Faceti audit la urbanism ca e jale. Danut doarme pe documente, zac la el cu saptamanile si nu le semneaza. Domnule Chitac, cine se aseamana se aduna. L-ati adus in echipa dvs. cand ati venit dar palaria e mult prea mare pentru capul lui. Ori nu vedeti, ori nu va pasa, ori aveti de platit vreun serviciu. Oricare ar fi motivul ati facut varza urbanismul.
9
0
domn primar va rugam verificati cum se aproba parcarile in oras
11
0
Tot respectul pentru superba familie Dancu! ❤️
9
21
Popescu Ion este sigur unul dintre pușcăriașii analfabeți băgători de seama. Nu poti opri prostul sa vorbească, din pacate! Chitac saracul e depasit total. Nu stie nici acum cu ce se mananca administratia.
8
14
DE CE DHITAC MANANCA SI PENSIE 12000 RON PE LUNA SI SALARIU 18000 DE RON PE LUNA PLUS SPORURI PLUS SPAGI... DACA ESTI PENSIONAR SI NU MAI POTI SA MUNCESTI IESI LA PENSIE DACA ESTI SALARIAT MUNCESTE
22
0
pt toata lumea. Nu misca nimic in primarie fara spaga. Cu stirea primarului, da-le-as kktul la lins la toti hotii !!!
26
2
Dnul Dancu este un baiat de nota o mie si un profesionist adevarat.Adevarat,mai lua spagi,dar nu mari.
17
12
Este o profesionista, o cunosc... Nu poate fi vinovata sefa registrator de incapacitatea functionarilor de a rezolva in termen lucrarile repartizate in fluxul corespunzator solicitarilor cetatenilor
12
22
Ce are fostul politist, cu activitatea din primarie. Daca mai era sef la politie, nu cred ca va mai luati de el. Insa aveti dreptate. Cerereile sau petitiile sunt uneori incremenite la primarie. desi legea spune ca in 30 zile, trebuie sa ai raspuns. uneori necesar pentru a sesiza instanta. Nu se respecta acest termen si vina este a primarului care, cunostea aceste probleme de mai mult de un an, cand i-au fost aduse la cunostiinta in audienta.
18
3
lipitori la stat.
19
2
Zilnic vin la cafea la Filicorii pe tomis....amândoi....dar când dansa este la munca..el se întâlnește cu foștii căței...zaharia.. nucu,brailoiu tit,munteanu,și alții...
24
8
Madam Dancu, absolventa de chimie alimentara/piscicultura, este potrivita pentru a fi sefa serviciului Management si Registratura. Nici macar nu a avut pile. De-aia cererile constantenilor stau prin sertare. Hai,pa!
29
5
Daca ai probe pentru ce afirmi de ce nu faci un denunt la DNA? Daca nu ai probe inseamna ca esti doar un sifon rasuflat. Dar vezi nu veni cu prostii gen stiu eu pe cineva care a auzit de la un vecin de cartier ca fratele verisoarei vecinului a dat niste bani unui prieten din copilarie sa i duca secretarului de la Directia Nationala Anticoruptie care e ruda de socru vitreg cu sotia lui Dancu si saracul ala a condus masina in perioada suspendarii permisului. Zic saracu pentru ca a fost nevoit sa castige la pacanele ca sa faca rost de banii de spaga. Ce ne mai place sa fugim dupa fenta in loc sa gandim putin ca serviciul registratura nu are in arributiuni decat distribuirea cererilor nu si formularea de raspunsuri la cereri. Vai de capul nostru de zvonaci. Pai daca Dancu lua spaga era demult arestat la ce meci avea el cu secretarul de stat al MI B. Despescu. Cred ca avea micrrofoane si sticlele de apa plata cumparate din comert. Hai pa, sifoanelor expirate!
24
20
Dancu Constantin este ala care lua spaga pentru permisele retinute si pe care le inregistra dupa ce trecea perioada de suspendare si DNA ul nu i-a facut nimic?Pai, va mai mirati de ce este doamna asa bogata?
31
12

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016